boy's stuff

http://www.emocutez.comhttp://www.emocutez.comhttp://www.emocutez.comhttp://www.emocutez.comhttp://www.emocutez.comhttp://www.emocutez.comhttp://www.emocutez.comhttp://www.emocutez.comhttp://www.emocutez.comhttp://www.emocutez.com

ORANG2 TAKDE BLOG...

Saturday, June 19, 2010

saya tak gemar sket la ngan ko.....

aku suke bola......
tapi aku tak gemar tol maen bola....
tataw nape......futsal...
arrr...
ni oke.........bole dipertimbangkan........urm...basicly aku tak reti sgt ar men bola nih....
stakat passing one-two....heh......
memang kepakaran aku.....kacang jer.....

kakakakakakak.......

tapi soul aku lebih suke pade sukan yang orang panggil RUGBY.......
greatest game on earth......
memang aku dilahirkan tok men game nh kowt.....

game nih endurance doe......
memang kene kental gile babeng ar kalau nak maen game nih.....
kalau tak kental, alamatnyer haihai baibai larrrr....heheh

fitness!!!


nih gambar lame kot...time form 5....
skang aku da 19......ngah men ragbi touch nih...



gemok giler aku dulu....!!!


p/s: pais!!! gua nak wat padang belie jadi port ragbi gua oke??? hehehehehe



No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

ENTRI POPULAR LA SANGAT~