boy's stuff

http://www.emocutez.comhttp://www.emocutez.comhttp://www.emocutez.comhttp://www.emocutez.comhttp://www.emocutez.comhttp://www.emocutez.comhttp://www.emocutez.comhttp://www.emocutez.comhttp://www.emocutez.comhttp://www.emocutez.com

ORANG2 TAKDE BLOG...

Tuesday, October 19, 2010

3 botak....semua hot2 belake.....

calon 1st!!

penerangan:
dikehendaki CIA,FBI,PDRM...kerana telah mencurik seluar dalam di sekitar new york....
tokeh black market di papua new guniea....(arghh bantai)...
skil survival beliau sgt tinggi....
banyak parut2 sane sini kerana survival beliau...

calon 2nd!!

penerangan:
berkelulusan master dalam pembikinan cermin mate rayban....
memiliki senyuman yg mampu mencairkan batu...dan hati gadis2...harhar
aset terpenting dalam syarikat abah die....
softspoken...and gentlemen....tak tipoo....

calon 3rd...

penerangan:
ganas dan liar di ranjang...mahupon di padang....
takde latar belakang yg terang mengenai beliau...
senang crite...die nih mistery.....

oke antare 3 botak nih mane ensem....hahahhahah
botak tuh menawan oke....

p/s=lu mesti pilih 2nd kan..harharhar...diorang taktaw pon kewujudan blog nih...aku jer taw...hahaha


2 comments:

Dean Winchester said...

hot lagi diana dianele botak haha...

Afzainizam said...

★°°•.★°°•.★°°•.★°°•.★
buat pembaca blog kami
http://firestartingautomobil.blogspot.com/
http://bukandoktorveterinar.blogspot.com/
★°°•.★°°•.★°°•.★°°•.★

Salam kunjungan salam ziarah…. Thanks kerana berkongsi story pada kami. Salam sebuah persahabatan salam satu perkenalan dari blog kami... Moga kami mendapat maklum balas dan respont yang baik dari blog anda...

3 botak itu sangat wanted sesapa berjaya menangkap hidup-hidup dia akan dapat ganjaran ray-ban cap ayam

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

ENTRI POPULAR LA SANGAT~