boy's stuff

http://www.emocutez.comhttp://www.emocutez.comhttp://www.emocutez.comhttp://www.emocutez.comhttp://www.emocutez.comhttp://www.emocutez.comhttp://www.emocutez.comhttp://www.emocutez.comhttp://www.emocutez.comhttp://www.emocutez.com

ORANG2 TAKDE BLOG...

Monday, November 29, 2010

aku harap kaulah orangnya.......



ive been thinking this thoroughly all nite long......
maybe nih decision paling gile pernah aku buat....

(tarik nafas dalam2)

aku tahu kite masing2 mude lagi....
mentah lagi....bak kate orang cam mangge mude.....
tapi aku dah buat decision nih......
1st time aku decide seserius nih....

aku nak crik ilmu bnyk2....
crik duet bnyk2....
n when the time comes....
kalau kau belum berpunya....
aku nak ambik KAU sebagai yg HALAL untuk aku....

itu pun kalau kau belum berpunya......

err memang gile kan.....
tapi aku serius wei!!
kalau dah aku nak......aku mesti buat tak kire cam mane pon carenyer.....
masa je yg decide....

maybe kau pikir....
tak perlu pon semua nih.....
memalukan diri sendiri je....

argh... biorla....kali nih bior aku lak jadi degil.....
selalu kau jer yg degil....
suruh makan ubat pon tanak....hahahah!!
degil!! tapi tu la sebab aku impressed ngan kau....

kalau kau sudi jadi yg halal untuk aku....
syukurlah....
tapi kalau sebaliknyer....
aku doakan kau bahgia.....

niat di hati bukan nak memaksa....
tapi sekadar ingin beritahu kau.....
walaupon bende nih maybe memalukan diri aku....
tapi aku tak kesah......

sebab aku buat bende nih bukan untuk main2.......
aku dah pikir dalam2 n ikhlas wei.....
tunggu masa je decide....
if ade mase lagi untuk aku.....

will u marry me someday??
aku nak couple ngan kau secara halal........



p/s=ikhlas..walaupon memalukan diri sendiri.....tak kesah ar.....*tutup muke ngan paperbag*



6 comments:

MOFASAD said...

eeuuwwwwwww

eastzatul hidayah said...

gi arr kawin sana...syuh2..hahaha..cepat2,lawan sape batch kita kawin paling awal..pemenangnya ; ACIT!!!

zikeryhassan said...

euuwww. sweet nye acit.





semoga kau bertemu jodoh dengan dia. insya Allah. amin

abdul rasyid..... said...

farid:eeewwwww...hehehe

abdul rasyid..... said...

eton:pergh perli makan dalam la syial...adeh sakit!!!

abdul rasyid..... said...

zik:amin...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

ENTRI POPULAR LA SANGAT~