boy's stuff

http://www.emocutez.comhttp://www.emocutez.comhttp://www.emocutez.comhttp://www.emocutez.comhttp://www.emocutez.comhttp://www.emocutez.comhttp://www.emocutez.comhttp://www.emocutez.comhttp://www.emocutez.comhttp://www.emocutez.com

ORANG2 TAKDE BLOG...

Sunday, November 28, 2010

kalau awek kau di pinang orang.....

nih cite dah lame.....
membe gua crite kat gua...
pasal sorang kawan skola gua gak....

cmnih....

kawan gua nih ade relationship ngan sorang awek nih.....
mcm belangkas ar senang cite....

tapi satu ari......yang si awek nih....
ade orang pinang die....
engineer lak tu......!!
nih cite betol tau.....!!
mak mane tanak anak die kawen ngan engineer....

so yg member gua nih mcm lost kejap ar....
sian lak gua dgr cite die....
last2 si awek nih tolak pinangan tu....
sebab die rela pilih cikgu(member gua) dari engineer tu...

lebih kurang mcm tu ar....

memandangkan followers blog gua nih ramai gadis2.....
kalau korang kat tempat awek tu....
rase2....
korang trima tak pinangan engineer tu....??

yang laki2 kalau ade orang pinang awek lu.....
n awek lu terpakse terima sebab tuntutan famili die.....
ape lu nak buat...?


p/s:kalau jadi kat gua.....senyum je laa...dah jodoh die..nak buat cam mane....haha


6 comments:

MOFASAD said...

nak gua cakap gak ke?

abdul rasyid..... said...

cakap sudaaa...hahah

fatin zulkifli said...

kalau nak ikut dunia realiti, yang mata duitan ja akan accept engineer tu. tapi, kalau betul perempuan tu sayang bf dia, she will stay no matter bf dia is a teacher or sanitary engineer ;)

abdul rasyid..... said...

fatin: tapi kalau dah mak nak....cmne??

fatin zulkifli said...

cakap ja, emak aje la kawen dengan dia? saya nak encik cikgu jugak. haha

abdul rasyid..... said...

hahahahahah nice!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

ENTRI POPULAR LA SANGAT~