boy's stuff

http://www.emocutez.comhttp://www.emocutez.comhttp://www.emocutez.comhttp://www.emocutez.comhttp://www.emocutez.comhttp://www.emocutez.comhttp://www.emocutez.comhttp://www.emocutez.comhttp://www.emocutez.comhttp://www.emocutez.com

ORANG2 TAKDE BLOG...

Wednesday, December 1, 2010

betol ke ragging bagus tok ketahanan mental..??

merul:ko ingat agi tak sabah(name senior gua)

gua:haa ingat apahal...

meerul:aku ingat lagi doe pe die cakap depan dorm aku pasal ko...time tu kite form 4..

gua:pahal aku lak...die cakap pe...

meerul:die ckp ngan_____(gua lupe name)..lebih kurang cmnih ar."dulu time rasyid form 1....die kecik jer...gemok pendek lak tuh....slalu kene buli...kencing kat tilam lagi(demmit gua lupe).....memang kene buli je la die....tapi skrg ko tgok ar....besor tinggi....hensem(nih gua tambah).....siap men ragbi lagi...memang takda orang brani touch die ar...."

gua:erkk??

merul: betol doe..ko tgok, dulu ko kene ragging....sampai ko jadi tough mcm tu...sampai org pon gerun ngan ko...

gua:jadah nak gerun ngan aku..hahah!!

meerul:ragging nih bagus doe....tuh pasal ade sesetgh skola benarkan....nak jadikan student die tough...t kalau diorang da kua skola....keje ker....kalau kene buli cam mane pon...dalam, tough..!!


p/s:patotla junior aku skrg nih tak se-tough batch aku dulu...zzzzz



9 comments:

N.A.D.. said...

nostalgia sbg junior: penat dengan roll call yg senior buat dulu... sorang salah, satu batch kena tadah telinga dengar lecture sampai 2, 3 pagi.. =.="

jaya jr said...

skola aku pantang bab ragging..jemur baju dalam bilik tarak hal..haha

abdul rasyid..... said...

nad:nampak sgt dulu slalu kene kan?? hahaha

abdul rasyid..... said...

jj:ade lagi ke tak skola yg ragging2 nih

N.A.D.. said...

tp bila fikir balik, pengalaman tu cool! xkan dapat kat mana2 dah.. lecture senior yg menjadikan sape & bagaimana kita hari masa jadi senior.. mereka tu bg pengalaman tanpa kita sedari.. :)

Kamil ace[tm] said...

agk arr..cube kot gk mse gem kt ukm aritu, bru sikit nk nangis, mcm haram, kata men ragbi..HAHAHAHAHA

abdul rasyid..... said...

nad: thums up...!!

abdul rasyid..... said...

kamil:haah....dulu siap kene lempang2 lagi kte...relek jer...

syafi said...

setuju!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

ENTRI POPULAR LA SANGAT~