boy's stuff

http://www.emocutez.comhttp://www.emocutez.comhttp://www.emocutez.comhttp://www.emocutez.comhttp://www.emocutez.comhttp://www.emocutez.comhttp://www.emocutez.comhttp://www.emocutez.comhttp://www.emocutez.comhttp://www.emocutez.com

ORANG2 TAKDE BLOG...

Thursday, December 2, 2010

im a bad person am i??

"tak perlu jadi sesorang untuk impress orang len"

ayat member gua....die ckp "just be yourself"...
hurmm....
tapi.....bape ramai yg sanggup jadi diri sendiri........??.....pikir2.....demmit, tak ramai..!!

kalau lu nak tau....mak gua memang kawal gua gile barbi since kecik....
means....
avoid me from having fren kat neighbourhod nih....
die control dgn sape gua harus berkawan

gua berkawan kat skola je....
balik rumah kene kawal....
sampai makcik2 kat sini sume label gua nih sombong.....
tak mesra ngan org sekeliling...

pastu skolah menengah memang blaja jauh dari rumah....jauh nak mampuih!!
memang haram ar nak kenal ngan jiran2 kat sini....
balik pon kadang2.....
5 tahun kat skola.....fuh lame la syial....!!

kalau lu tnyer gua, bape kerat je yg gua kenal kat kejiranan nih...haha

tapi tu dulu...crite lame......

tapi skrg....gua cube biasakan diri ngan makcik2 kat sini....hahaha
so far so good la....
tapi fakta dan realiti nyer.....
gua sangat terok dengan having deal with older people....!!! dem!
need mentor...plisss.....

p/s:gua suke memerhati dari bertindak.....think thoroughly....hahahah.......tu care gua read people...insyaAllah selagi Dia tolong.....im a bad person, am i??



6 comments:

Dean winchester II said...

kau jahat! LOL buat lah apa pun selagi kita betul disisi islam.. jgn buat benda HAROOMMM

abdul rasyid..... said...

yeah bak mai maria ozawa kau..!! hahahaha

zati-zt said...

wah.
m'biasakan diri ngn makcik2..
~ni kira nak knal2 ngn bakal mertua la ye..??
:p
gurau2 je..hehe

E.d.Y said...

kene ingat 1 je.."masuk kandang kambing mengembek..masuk kandang lembu mengembooo"

betul ke peribahasa ni...hehe

abdul rasyid..... said...

zati: haahah cehh...makcik2 kat sini nak ngorat gua...!! hahah

abdul rasyid..... said...

bro edy: kandang lembu busuk!! hahah menguak btw...hehetp mengemboo pon bole jer...hahah

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

ENTRI POPULAR LA SANGAT~