boy's stuff

http://www.emocutez.comhttp://www.emocutez.comhttp://www.emocutez.comhttp://www.emocutez.comhttp://www.emocutez.comhttp://www.emocutez.comhttp://www.emocutez.comhttp://www.emocutez.comhttp://www.emocutez.comhttp://www.emocutez.com

ORANG2 TAKDE BLOG...

Wednesday, December 22, 2010

kau ingat tak dulu2......

ko ingat tak dulu....
ko pernah mintak kat aku datang tgok presentation ko.....

mulenye dalam hati memang malas nak mampos aku nak gi...
tapi aku iyekan je...

then ko lak soh aku pakai baju kaler hijau...argh sudah...
mane aku nak dapat baju kale hijau...

aku iyekan walaupon aku malas gile nak datang....

tapi...

why not aku bagi ko sokongan....hahahah
merata satu kolej aku crik baju kaler hijau.....
last2 jumpe gak baju raihan kaler hijau....

lantak la taram je baju raihan tuh....

pagi tuh aku bngon lambat....
aku ingatkan aku miss presentation ko....
gile gelabah aku time tuh....

hahah
mandi kerbau ja....

aku pon gi tempat ko present ngan bawak kertas kimia....
phewww seb bek ko belom present....
aku amik port blakng sambil belek kertas kimia aku....

tak lame pas tuh ko present sajak kau....
ko nampk aku....ko senyum kat aku....
urm...time tuh haih tuhan saje la yang tahu hati aku time tuh.....hahahah cair~~~

pas tuh ko acting lak...gile klaka aku tgok ko acting....hahahah tapi sweeeettt!! hahaaha!!
tapi part ending cite tu...
buat aku TERjeles kejap...grrrrr

hahahah....aku blah kejap....ade hal....
aku tau ko crik aku.....
sori....hal penting....

then aku dtang balik.....
aku nampak kau melilau crik aku....
aku panggil kau....hhahaha

nampak la kau senyum....
arghhhh kene panah petirr.....!!
series turun ke ati....hahahaah!!

hahha terus aku hulur kertas kimia aku.....
pastu cite sal kimia.....
hahhah gile tak masok topik kot...
bodo tol aku....
patot aku puji die....ceh*tepuk2 dahi*

siries kau cantik gile time tuh.....
gile speechlessssssssssss aku......hahahah

speechlesss!

urm...tak mau lain dah...hahahaha!!!

cau~

p/s=dapat gelaran romeo malaya....siot ko nad...hahaha!!


11 comments:

tfa_purpleclover said...

oh! camni kisahnye.hahaha

Miss Ziela said...

ecehhh...dalam aty ade bunga upenye..ehehe

abdul rasyid..... said...

tfa: oh tidakkkk!!!!!

abdul rasyid..... said...

miss ziela: nih bunge berduri punyer...hahahah!!

Lady SharpShouter said...

keh keh keh.sweet ke sweat ni bhaii... haha :P

khairunnisa ♥ said...

haha. sweet! best bila orang yang kita nak datang tu, datang.. huh >,<

alamak -__- taknak puji lebih sini.. hihi ^__^ have a nice day rasyid ^__^

intan said...

aww awww
jejaka melayu terakhir gituuuuu!

abdul rasyid..... said...

sharpshouter: sweat nih...hahaha!!

abdul rasyid..... said...

khairunnisa: alamak kembang suda..hahah!!

abdul rasyid..... said...

intan: dok aih....aku bese2 je...hahah!!

hazim2gaban said...

perghh...

hati bertaman..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

ENTRI POPULAR LA SANGAT~