boy's stuff

http://www.emocutez.comhttp://www.emocutez.comhttp://www.emocutez.comhttp://www.emocutez.comhttp://www.emocutez.comhttp://www.emocutez.comhttp://www.emocutez.comhttp://www.emocutez.comhttp://www.emocutez.comhttp://www.emocutez.com

ORANG2 TAKDE BLOG...

Monday, December 20, 2010

peremuan skang memang pandang duit laki2 ek????

ape yang perempuan padang pada laki2??

gua dah buat eksperimen....
4 daripada 5 pompuan yg gua tanye...
setuju ngan gua yg zaman skang nih...
pompuan memang pandang kat duet laki....!!
yang sorang lagi cakap, die pandang badan taff cam gua...eh tak...cam taylor launtner....

serius gilak wei...!! hahahaha!!

duet memang penting wei....
betol gak cakap org...
duit bole beli kebahagiaan...
tapi bahgia ke cek oi....gua tataw...lantak lu orang la...

70% followers blog nih pompuan......
jadi..........
gua nak tnye tol ke korang memang tgok duit dulu baru hati budi???

gua tanak bini gua tgok gua sebab duit.....cehh tu namenye tak ikhlas....!! grrrr

p/s: jangan pandang gua,gua takde duet....ptptn pinjam duet gua...hahahahah!!!


14 comments:

Naqib Mohamad said...

kalau aku jadi perempuan pun aku nak duit. kau ingat senang ke hidup sekarang tak ada duit. handsome pun tak guna. nak pinang anak dara org pakai duit syiling dalam botol pun tak cukup bai HHEHEHE

Miss Ziela said...

ade jugak laki yg suka pndang duit pompuan jugak...tehehe...duit mmg boleh buat org gilakk arr..urhhhh..:)

abdul rasyid..... said...

naqib: hahahah siot....ceh

abdul rasyid..... said...

miss ziela: haah kan?? padahal duit tu kertas je pon...bukan emas...

tfa_purpleclover said...

zaman sekarang tadak duit susa wooo. nak pandang duet sniri takde, pandang duet orang jela.hahah

Aida Fanna said...

aa..tul tu..duet mmg penting kot..tp jgn smpi leh rosakkn mruah diri je..skang mmg sume org kejar duet..kalo x nape letak Nuffnang?heee slmt brml n renung2kn :p

jaya jr said...

haha,siap laa ko bile PTPTN masuk nanti..kah3x

Mr Ben said...

jd gay wey. dua2 laki, saling pandang memandang kt duit memasing. HAHAHAHAH

abdul rasyid..... said...

tfa: kau mate duitan!! hahah

abdul rasyid..... said...

aida fanna: duit nuffnang tak masyuk!! sob3

abdul rasyid..... said...

jj: ptptn hutang aku laa..zzzz=.= haha

abdul rasyid..... said...

malil: haah jum la...gile kau tanak aku...kene laknat t...takot2

rasyiqah.razali said...

hahahaha..aku tak!!! aku suka yg macam taylor tu..

omg!!!

he's so damn hotttt! pergh~

rasyiqah.razali said...

hahahaha..aku tak!!! aku suka yg macam taylor tu..

omg!!!

he's so damn hotttt! pergh~

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

ENTRI POPULAR LA SANGAT~