boy's stuff

http://www.emocutez.comhttp://www.emocutez.comhttp://www.emocutez.comhttp://www.emocutez.comhttp://www.emocutez.comhttp://www.emocutez.comhttp://www.emocutez.comhttp://www.emocutez.comhttp://www.emocutez.comhttp://www.emocutez.com

ORANG2 TAKDE BLOG...

Monday, December 20, 2010

surat untuk bini aku dari tuan haji rasyidHamid

kehadapan bakal bini aku,

surat nih aku tulis untuk bakal bini aku,
aku tahu, nak pinang kau bnyak pakai duet...
kau tak kesah kan kalau duet hantaran dari aku dalam bentuk syiling....moden kan kan kan?? hahahah baru ade elemen sentimental kat situ.....
tak romantik gitu..hahah....


aku tak kesah kalau kau tak reti masak,
aku boleh ajar...tak pon t kau blajar la ngan mak aku....
yang penting kau ade usaha nak blajar masak n pikat hati laki kau nih....
walaupon kau masak tak same ngan mak aku masak,
tapi aku akan hargai usaha kau....


next...kalau time kite kuar makan ke tgok wayang ke....
jangan la segan2 nak berkepit ngan aku....ahaks...
peduli hape...kau bini aku kot....t
api jangan la berkepit sampai ke toilet....
kang camne aku nak berak t...hahahahahah!!


ok next....kalau kat rumah,kalau kau nak kentot,kentotla kuat2.....
sampai meletop rumah pon takpe....
hahaha kite kan laki bini..takyah malu la yer.....
lagi satu, kau tak kesahkan kalau aku korek idong depan kau...hahahaha!! selambe!!


urm....tang anak, kalau ade rezeki ade lah kite,
kalau belom ade kite usaha la yer...
yang penting aku sayang kau walaupon kau tak dapat kasi zuriat tok aku...
wah tipikal gila aku.....ai bini aku sukati la...


last skali kau bini aku,kau kawan rapat aku, kau penyeri aku,aku sayang kau lebihlah!!!...


yang ikhlas...laki kau

p/s=kalau aku nak kawen 2...tolong lempang aku laju2 taw...hahahah

panjang tol surat nih =.=


8 comments:

Naqib Mohamad said...

kau menggambarkan bakal bini kau ganas gile (babi) HAHA

abdul rasyid..... said...

ganas kan??? hahhhahaa

a's said...

style bro! terbaik! haha

tfa_purpleclover said...

mungkin gak bini ko player rugby (mungkin la kot) hahaha

abdul rasyid..... said...

a's: tq :)

abdul rasyid..... said...

tfa: ko gile hahahah

rasyiqah.razali said...

hahaha....tak boleh blah.. klakar surat kau ni.. kau patut ajar afay buat surat laa..

abdul rasyid..... said...

ajaq sendri la...hahaha

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

ENTRI POPULAR LA SANGAT~