boy's stuff

http://www.emocutez.comhttp://www.emocutez.comhttp://www.emocutez.comhttp://www.emocutez.comhttp://www.emocutez.comhttp://www.emocutez.comhttp://www.emocutez.comhttp://www.emocutez.comhttp://www.emocutez.comhttp://www.emocutez.com

ORANG2 TAKDE BLOG...

Thursday, January 27, 2011

agak2 lu rase gua sweet tak??

cehh kemain lu orang ek??
kalau sebot blanje kepsi ngn kek...sume laju je kan....ciss...!

seluk poket.....whaduupp~~!!! takda duet ahahhaahh!!

"here the thing kids...when you want someone, go n grab them"...LOL...

ececeh...dah macam cite how i meet ur mather la plak....
eceli....cite tuh bagus doe...bnyk pengajaran...

kalau lu dah suke kat orang tuh.....strike for it....
kene reject tuh, nasib badan la....hahhaha!!!
sape soh tak sweet cam gua...ahaks!

point yang gua nak kasi kat sini....
have confident....!!
have faith!!
yakin ngan diri lu sendri....eh jap3....

entri2 nih gua buat tok laki ngan pompuan tau....so sape2 bole try....
tapi takkan la pompuan yg buat first move dulu kot.....ke ade???
gua tabik spring la beb!!!

dan gua yakin....
almost sumer pompuan nak laki yang start tegur diorang dulu...betol tak....??
ahahah
ngaku je la.....hahahh...

btw.....gua nak awek tegur gua dulu!! awwwww!!
terasa cam fahrin ahmad gitu...
n siyes ade orang pernah panggil gua camtuh....ahaha!! malu siot!!

takde la...its will be nice jika laki2 start dulu kan?? tak gentlemen gitu...


p/s:agak2 lu rase gua nih sweet tak.....sweet doe!!...bangang, sendiri tanye sendiri jawab...! ahaks~!

3 comments:

Kopak Otak said...

semua lelaki badan je sador, tapi dalam hati ada taman. haha

Naqib Mohamad said...

tak tgk sweet aku lagi. LOL

epaa chenta said...

ehhh ! lelaki yang kena start dulu ! itu wajib ! haha.

tapi kan, kalo dah mmg baek lama dah cumaa tunguu lelaki tu make move je tapi tak buat2 jugak sebab lelaki tu sloww sgt kan,xsalah kalo yg pompuan dulu start. haha. tapi make sure la yg laki tu mmg ada hati dekat dia. kalo takkkk maluuuu aih ! haha

btw,
sila jenguk sini untuk jwpn hari tu ye ? hee

http://epaachentalova.blogspot.com/2011/01/answer-pleaseeeee-haha.html

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

ENTRI POPULAR LA SANGAT~