boy's stuff

http://www.emocutez.comhttp://www.emocutez.comhttp://www.emocutez.comhttp://www.emocutez.comhttp://www.emocutez.comhttp://www.emocutez.comhttp://www.emocutez.comhttp://www.emocutez.comhttp://www.emocutez.comhttp://www.emocutez.com

ORANG2 TAKDE BLOG...

Saturday, January 15, 2011

architecture n engineering...gua nekad!!

sekali lagi gua dilemma nih....
nih mase depan bhai....
gua suke drawing....
tapi gua sayang nak lepaskan engineering nih...

arghh....siot....

apasal gua terpikir lagi pasal hal nih....
kan gua dah nekad nak jadi problem solver...
dem!

ingat dulu...cikgu tanye...

ko nak jadi ape cit....

cikgu BM, cikgu....sopan je gua jawab..ahaks!

cikgu tuhhh cita2 asal gua....
murni kot....
tapi di sebabkan gua nih jenis tak penyabar....
gua tak jadi nak amek teaching2 nih.....

mau pecah pale anak murid gua kalau gua hentak...hahahahhhaha!!
gile barbi ganas nih.....ahaks!

wei student 2nd year aed kat cfs...jangan terkejot kalau lu tgok gua kat KAED sem depan..!!

p/s:tolong yakin ngan decision yg gua nak buat nih....just look up to star and believe who u are..!!


3 comments:

farah said...

nak kata kau hebat drawing la ni ?
boleee aku kasi assignment aku kan
HAHAHA
cop2 bole tukar kos sesuke hati kau ke ?

syahmi fadzil said...

haha dude, wujud je community architect yg kerja mmg design utk solvekan masalah community. senibina pun pasal settlekan masalah jugak wehh. hehe. goodluck.

aqibzal said...

meh join kummuniti senibina~
bole jadi orung tgh ak.haha.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

ENTRI POPULAR LA SANGAT~