boy's stuff

http://www.emocutez.comhttp://www.emocutez.comhttp://www.emocutez.comhttp://www.emocutez.comhttp://www.emocutez.comhttp://www.emocutez.comhttp://www.emocutez.comhttp://www.emocutez.comhttp://www.emocutez.comhttp://www.emocutez.com

ORANG2 TAKDE BLOG...

Wednesday, January 5, 2011

orang pompuan nih spesel bhai....

yg nih gua setuju........
diorang bole buat bnyak menda dalam satu2 masa...

ade incident nih....

time gua kat umah....
mak gua soh kacau kari kat dapur kiri...n and the same time die soh kaco sayo kat dapur kanan....
haram jadah!!

gua tgok mak gua lame2.....

pastu mak gua gelakkan gua.....katenyer terkial2 ko nak buek....
alahai malu ngan mak mentue t bhai.....hahahh

pastu die amek alih....
selamba je die kaco due2 relak jer....



orang pompuan nih spesel bhai.....
hargai la meker sebaik-baiknyer...
tapi kalau yg laki2 dah rase tak dihargai..... jadi player je....
takyah susah2 nak jage ati org...hahahahh!!!


p/s:ramai awek mempertikaikan pasal laki nak kawen 4......salah ke laki2 nak kasi pompuan laen bahagia....??

or mereka tak sanggup berkongsi kasih??




15 comments:

fiq said...

mesti la xnak share kasih syg.

Nabilah Zainal said...

hahaha... like3...

hazim2gaban said...

kau nak puji mak kau je kan?? bukannya budak pompuan lain.

kah kah kah!!

rasyiqah.razali said...

tak sanggup berkongsi kasih laaa weyh

eastzatul hidayah said...

ahhh,aku memang tk bagi laki aku kawin 4..aku sedap2 peluk dia,pastu nak suh share ngan org lain...manyak chantik!!

*eh,ter emo la plak..haha

Nur Areefah said...

kami mmg special :P
tapi beb pasal kawen 4 tu, laki nak bg perempuan lain bahadia, tapi dia pk ke tak yang dah ada tu bahagia or tak.......

N.A.D.. said...

http://impianamayana.blogspot.com/2011/01/perempuan-aku-juga-sama.html

abdul rasyid..... said...

fiq: oh ok ek....tanak share.....urm good point

abdul rasyid..... said...

nab: maknenye kasi kawen 4 la nih...hahahha

abdul rasyid..... said...

gaban: mak gua beb! hahaha

abdul rasyid..... said...

syiqah: aku tau pe ko rase..haha

abdul rasyid..... said...

ton:insyaAllah nadiy tuh tak kawen 4....kalau dah jodoh nak buat cam mane..

abdul rasyid..... said...

areefah...nice point!!!

Lady SharpShouter said...

ko kata pompuan sepesel, so perlu ke ada 4 yg spesel?satu yg spesel tak reti nak jaga, nak tambah lagi tiga.tak de yang spesel ko nampak kat pompuan namanya tuh.

abdul rasyid..... said...

lady ss: hamboi garang tol.....hahahhaha!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

ENTRI POPULAR LA SANGAT~