boy's stuff

http://www.emocutez.comhttp://www.emocutez.comhttp://www.emocutez.comhttp://www.emocutez.comhttp://www.emocutez.comhttp://www.emocutez.comhttp://www.emocutez.comhttp://www.emocutez.comhttp://www.emocutez.comhttp://www.emocutez.com

ORANG2 TAKDE BLOG...

Saturday, February 26, 2011

mai sapa nak kene clamp ngan gua...ahaks!

kawan gua cakap kat gua.....
die nih tomboy...
siyes shit punyer tomboy....!!
ahahah!!


"men are like parking lot......parking sedap sume dah kene sapu....yang ade parking yg oke lah jer....ngan parking yg tak syok....parking tgah panas...."


errr......nak kate gua parking yg tak laku lettew.....
cehh....

gua bukan parking ok lah jer k....ahaks!
gua parking yg clamping zone tuh....once park...already clamp....!!
nak unclamp kene pecahkan clamp tuh dulu...

hahaha!!


analogi tuh.....cam die nak cakap yg laki hensem sume dah kene sebat.....
cehh.....
tak boleh pakai punyer analogi...poodahhh!!

ade jer laki hensem tak kene sebat lg.....

nih link meker....
naqib....
mecky...

the point is.......
its okay kalau lu dapat parking yg tak syok.....
at least lu ade gak tempat nak parking.....

oke per dapat parking lot...kalau dapat loading bay???


loading bay=laki buaya darat...ahahaha!!












p/s: dah pandai main chord dadali; disaat aku mencintaimu.... :)




oke salah link, hehehe...sini....ngan sini....kui3

9 comments:

STORY TELLER said...

kau ingat aku tak baca blog kau.
damn kau tulis aku tomboy cam serius shit. kau tunggu blogpost aku. boleh kalah ngan aku tak? hoho.

abdul rasyid..... said...

haha kantoi la ko yg cakap camtuh....kui3

rasyiqah.razali said...

hahaha.. korang dua. jgn gaduh2.. tak baik tau...kihkihkih

dakpipimerah said...

loading bay~ i like that word! hee

Naqib Mohamad said...

celake link ke blog sendiri! hahaha

abdul rasyid..... said...

rasyiqah: nih bukan gado2 ler...kui3

abdul rasyid..... said...

mimi: ko lah loading bay...hahhaha!!

abdul rasyid..... said...

naqib: nak buat cam mane...internet love me...ahah

AngahSayang2314 said...

sapa nak kena lak lepas nie???

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

ENTRI POPULAR LA SANGAT~