boy's stuff

http://www.emocutez.comhttp://www.emocutez.comhttp://www.emocutez.comhttp://www.emocutez.comhttp://www.emocutez.comhttp://www.emocutez.comhttp://www.emocutez.comhttp://www.emocutez.comhttp://www.emocutez.comhttp://www.emocutez.com

ORANG2 TAKDE BLOG...

Sunday, June 5, 2011

wei...tolong hentak kepalehotak gua nih....

mende yang gua nak...

1) tgok movie nur kasih.....
member gua ckp kt gua : palehotak ko...muke legend tapi hati jambu...kahkahkah
bullshttt je~~

2) smartphone....hesh...duet ade tp..sabo jela.....
-awek skang tak pandang kalau gua pakai xpress music...LOL
-tapi gua tak pakai xpress music...

3) yamaha FZ
-gua sanggup berbunuhan tok dapat moto nih...!! kekekek

4) travelling...
-kalau jadi, pas abes sem nih...gua nak serang pantai timur....kekek
-tu pon kalau jadi la..~~


mende yg gua tanak....

1) men theme park....expe-sial-li yg ade kaitan ngan ketinggian...
-gayat la gile..!!!
-jgn brani2 soh gua nek....!!

2) cirit birit...
-seksa tahu kalau cirit birit nih...!!
-asyik nak membuang jer....

3) tanak ade awek...tapi nak get laid je bole??? hahahhahha!!!
- lu tak rase ade awek nih leceh ke??
-sikit2 majok...tampar kang...hahha!!



p/s: why??!! why??!! why??!!

5 comments:

2+2=5 said...

gile kau..abende a hak hak hakk

BaLQi$ Fareesya said...

dah fitrsh pompuan utk cpt trase,nk wat cane??but trust me,pompuan gak la yg pling tabah lam mghadapi ape jua..

tfa_purpleclover said...

jom2.weekend is over =) aku free sampai 11 je. 11malam nak berjimba kat Kedah lak ;p

AISHA INANI said...

muka macho sekali gayat tak boleh blah!

aku yang ayu nih len citer la kalo gayat pon.

ruggers la konon! pui

cik_sna said...

setuju yang no 3 mende yang kau xnak.ade kapel ni menyusahkan!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

ENTRI POPULAR LA SANGAT~