boy's stuff

http://www.emocutez.comhttp://www.emocutez.comhttp://www.emocutez.comhttp://www.emocutez.comhttp://www.emocutez.comhttp://www.emocutez.comhttp://www.emocutez.comhttp://www.emocutez.comhttp://www.emocutez.comhttp://www.emocutez.com

ORANG2 TAKDE BLOG...

Thursday, August 11, 2011

5 perkara from me with love....ahaks! [khas untuk org pompuan]

well hello guys....
today gua nak share2 with uoll....


perkara best yang guys suke buat....ialah
mengorat awekss......
yes..laki2 memang suke ngorat awek....
right?right?right?
ayat bunge2, manis2, tunjuk yg die caring kononnyer,understanding....pffft
seriously....most of guys yg gua tanye, sume jawab......

'yang syoknyer time nak ngorat, dah dapat t mule la start bosan'



HAHA....but still ngorat awek is the best...!


next...
pompuan kene paham yg laki2 tak suke di kasi soklan KBKK....
rimas tahu.....
well gua tak cakap la sume pompuan suke tanye 'kenapa', 'sebab', bla bla bla......
tapi u oll kene paham....
laki2 tak suke nak jawab soklan kau tu...leceh..~~
bagi taki...straight to the point...
no need explaination...
paham..??


next....
satu pesen hal lagi.....
kadang2 awek2 nih rimas bukan kalau laki2 nih asyik ikot cakap diorang je.....
kan? kan? kan?
sometimes diorang nak guys lead....am i right?
well~~
weoll kene la ikot cakap uoll...
nak jage hati kononnye...


guys: u nak makan ktner??(taktik amik hati)

awek: u ni, asyik soh i decide je nak makan mane...u la decide..!!
guys: ok jom gi warung tepi jalan tu...

awek:tanak!! mane ade classs.... ewwww!!
guys:tadi soh aku decide....skang tanak plak....lempang kang....


see we oll nak penuhi citarasa uoll yg vogue2 tu jer....
kang bawak kat tempat yg die tak suke, x puas hati plak kan...


next....
dalam survey yg gua buat...........
most of the guys around the world..
THEY HATE QUEEN CONTROL LADY...
gua repeat...HATE...!

haha kejam gile kan...
mmg naluri guys nih suke memerintah..
tapi when girls takeover situation....
thats a bull****...........


no queen control allowed....[google]

some girls says...

'bia la control...sayang laki'

sayang laki wakluuu...
sometime guys kene ade their comfort zone...
takkan nak kepit je kan...
berkepit je....t muak tahu....
haiya miss.....pikir la sket......9 akal maaaa~~


next...
sifat laki2 nih memang suke menggatal...
so takyah jeles x tentu pasal la kan...

for your info...
laki2 menggatal dengan aweks2 jer...
bukan ngan calon isteri......
calon isteri simpan masuk vault dulu ok....


aww so sweat~~

dalam vault calon isteri gua ade 3 vacancy lagi....sape nak?? hahha just kidding..


and for all above....

'laki2 dicipta untuk difahami, pompuan dicipta untuk disayangi...'

kalau terbalik tuh lesbian or homo la gamaknyer...


p/s:eceli gua ngah bengkek gile nih...
tak dapat mak prereg....section closed
macam lahanat je....pfftt....

13 comments:

eastzatul hidayah said...

hahahaha...gelak2 aku baca...wei,kena tukr ke nma blog ko?biar jela..haha

AISHA INANI said...

wah2!
tepat kena kat aku sikit2.
part decide tu...
adoi!!!

panjang entry? rajin bonaa skg.. hee

jaya jr said...

haha..tinggi dan banyak kosakata malam ni..ending pon puitis..bunga tengah kembang ke ape ni bro?hahaha

sarah honey said...

alaaaa 5 je? tambah la lagi.. tambah la lagi....

hahaha

AesyaZealous said...

msti gf lu x mcm sume yg lu mention kan....sweetnyewwww..hak3

RasyidHamid said...

eton: sakan kau yer....

RasyidHamid said...

ecah: toraso ko?? mueheheh

RasyidHamid said...

jj:kembang mende...hahaha

RasyidHamid said...

sarah honey:ek eleh demand plak..

RasyidHamid said...

aesya: ye ker..bukan sume same ker kaum korang nih

nub said...

gmbaq awek aku oi, hang curi.

ermahida said...

tetiber teringat citer "kawan" aku yang pernah ngorat awek jaga kedai kat umah dy.... :P

Farah Awang said...

gua okey je kalo ajak makan kt mapley
ape ade hal
boleh layan live bola skali
ngee

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

ENTRI POPULAR LA SANGAT~