boy's stuff

http://www.emocutez.comhttp://www.emocutez.comhttp://www.emocutez.comhttp://www.emocutez.comhttp://www.emocutez.comhttp://www.emocutez.comhttp://www.emocutez.comhttp://www.emocutez.comhttp://www.emocutez.comhttp://www.emocutez.com

ORANG2 TAKDE BLOG...

Friday, August 19, 2011

you...you dan you...you dah tawan hati i..heeee



adeh box follower gua dissappear......sape curik woi.....!!

p/s: mood kelaut woi!! hahah

sapo ado solution.....

14 comments:

Kamil.ace said...

ada je tuh

wani brahim said...

hahaha magic tuh bley hilang

A.I said...

sory2 baru ada masa nak reply.
busy plak hari nih..

ko try la add balik kat design tu tak dak gak ka?

clah said...

ade je hor... cis.. bukan maksalah besow pon.

princess teha:D said...

memang kadang-kadang box follower tu kejap ada,,kejap hilang..
macam chipsmore..haha

RasyidHamid said...

ahahah okoko fine~~ dah ade balikk

RasyidHamid said...

teha...bole plak cipsmore..hahah!!

dakpipimerah said...

ikut line blog hang kot,,hahhaa

Syahirah Suhaili said...

dah ada dah follower tu..hehe..
adiela 2,3 hari nie pon ada masalah yang sama.. follower box tenggelam timbol..haha..

sitihanisahali said...

dah ade tu...hehe..

cik kiwi's said...

kepada acit yang kacak.

kalau letak kotak follower kat atas tu. memang selalu akan hilang sebab ia adalah penyebab blog awak loading bila bukak. :)

p/s : kalau letak kat tepi pun ok..cumil..:)

RasyidHamid said...

hahah okoko dah ade balik heeee

Cik Ca'ah said...

dia main cilut cak! haha

izfanora said...

blogger sj nak main sorok2 dgn widget dier.. sabo je ler.. pnh gak kena.. :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

ENTRI POPULAR LA SANGAT~