boy's stuff

http://www.emocutez.comhttp://www.emocutez.comhttp://www.emocutez.comhttp://www.emocutez.comhttp://www.emocutez.comhttp://www.emocutez.comhttp://www.emocutez.comhttp://www.emocutez.comhttp://www.emocutez.comhttp://www.emocutez.com

ORANG2 TAKDE BLOG...

Monday, March 21, 2016

Im back with my own Mira Filzah waiting at the end of the line

ok..

macam mana aku nk mula yer...

last post 9/5/12, shoot lama nak mam...

actually, a lot of thing happen this past 4 years

bangsat, 2012 kot!! sepatah jadah haram ape aku nak ingat hahahahah!!

ok camni la aku summarykn, aku konvo UIA 2015, aku masuk final KPTM Rugby Super 8 final 2014, 2013 aku tak ingat ape event besar (MASUM kat UIA kot)

and skrg 2016...erm k (nampak sgt aku banyak buang masa time blaja dlu)

tahun ni umur aku 25 tahun, abis aku bersihkan segala kebullshitan yg melanda blog aku ni, malu bace, malaun betol
never thought i'd be that person before..kah!

skrg aku kerja kat Negara Johor eh silap, Negeri Johor Darul Takzim (tulis mcm2 mampos aku kne carik nnt), keje biase2 je...


anyway~

skrg aku dah jumpe sorang ni, aku malas nk ckp nama, lets call her Mira Filzah (bukan nama sebenar) ok?
Mira Filzah (bukan nama sebenar) ni aku taktau la spesis dari mana, tp die ni really caught my attention ko taw.
rasa macam nak makan je sbb aku nampak die ni mcm fries...hahha!!
fyi si Mira ni, kasar nak mam ngan aku, cengey nak mam hahaha macam bela singa
tp singa ni kalau ko bg die makan hari2 ske la die hah!

hari tu aku de tanye

aku : ape beza awak dengan kapal terbang
mira: ape mende ko ni
aku : jawab je laa
mira: sya manusia, kapal terbang tu bukan manusia (ni kalau jawab spm ni, kompem straight A)
aku : salah!!
mira: dah tu mende
aku : kapal terbang mendarat di airport, awk mendarat di hati saya selamanya~ cia cia cia~~~
mira: *muka petak, padahal hati berbunge lettew~~

ok la aku nk tido,
someday aku reveal nama sebenar gadis ni

*muzik latar clever girl*

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

ENTRI POPULAR LA SANGAT~