boy's stuff

http://www.emocutez.comhttp://www.emocutez.comhttp://www.emocutez.comhttp://www.emocutez.comhttp://www.emocutez.comhttp://www.emocutez.comhttp://www.emocutez.comhttp://www.emocutez.comhttp://www.emocutez.comhttp://www.emocutez.com

ORANG2 TAKDE BLOG...

Monday, March 21, 2016

Im back with my own Mira Filzah waiting at the end of the line

ok..

macam mana aku nk mula yer...

last post 9/5/12, shoot lama nak mam...

actually, a lot of thing happen this past 4 years

bangsat, 2012 kot!! sepatah jadah haram ape aku nak ingat hahahahah!!

ok camni la aku summarykn, aku konvo UIA 2015, aku masuk final KPTM Rugby Super 8 final 2014, 2013 aku tak ingat ape event besar (MASUM kat UIA kot)

and skrg 2016...erm k (nampak sgt aku banyak buang masa time blaja dlu)

tahun ni umur aku 25 tahun, abis aku bersihkan segala kebullshitan yg melanda blog aku ni, malu bace, malaun betol
never thought i'd be that person before..kah!

skrg aku kerja kat Negara Johor eh silap, Negeri Johor Darul Takzim (tulis mcm2 mampos aku kne carik nnt), keje biase2 je...


anyway~

skrg aku dah jumpe sorang ni, aku malas nk ckp nama, lets call her Mira Filzah (bukan nama sebenar) ok?
Mira Filzah (bukan nama sebenar) ni aku taktau la spesis dari mana, tp die ni really caught my attention ko taw.
rasa macam nak makan je sbb aku nampak die ni mcm fries...hahha!!
fyi si Mira ni, kasar nak mam ngan aku, cengey nak mam hahaha macam bela singa
tp singa ni kalau ko bg die makan hari2 ske la die hah!

hari tu aku de tanye

aku : ape beza awak dengan kapal terbang
mira: ape mende ko ni
aku : jawab je laa
mira: sya manusia, kapal terbang tu bukan manusia (ni kalau jawab spm ni, kompem straight A)
aku : salah!!
mira: dah tu mende
aku : kapal terbang mendarat di airport, awk mendarat di hati saya selamanya~ cia cia cia~~~
mira: *muka petak, padahal hati berbunge lettew~~

ok la aku nk tido,
someday aku reveal nama sebenar gadis ni

*muzik latar clever girl*

Wednesday, September 5, 2012

one does not simply hit someone hard in the face...

assalamualaikum....

lama gila aku tak bukan mende haram jadah ni...
aku malas......nak kene jage bagai...

btw tadi aku tgok tv....cite pe ea??
haaa...kau yg terindah....
ade satu scene nih pasal ade pompuan nih...
die keje kat kedai makan kot..ngah nak makan..
pastu ade laki ni co workers datang nak cucuk line la kununnye..tnye "awak ade teman laki ke"...
then pompuan ni senyap je...

sampai waktu abis shift...suami pompuan ni dtg amik...die tanye bini die...

laki2:sape tu...

pompuan: kawan...

laki2:selalu sgt saya tgok dia asyik dekat ngan awak je..

pompuan:die nak buat baik je tu takde pape la awak ni...

laki2:die tau tak awak ni isteri saya

pompuan:*geleng* tak

laki2: esok saya nak awak bagitau die yang awak ni isteri saye...t tau la die jage batas2 ngan isteri orang...



pastu aku ingat kawan aku pernah cakap....
friendzone...
mule2 aku ingat pe jadah friendzone ni...
last aku paham gak..


platonic friend where one person wishes to enter into a romantic relationship while the other does not. The most typical friend zone situation involves a man that is romantically interested in a woman who does not reciprocate or is unaware of his interest. It is generally considered to be an undesirable situation by the lovelorn person. Once the friend zone is established, it is said to be difficult to move beyond that point in a relationship.

maksudnya

hubungan platonik di mana seseorang ingin memasuki ke dalam hubungan romantis manakala yang lain tidak. Zon kawan keadaan yang paling biasa melibatkan seorang lelaki yang romantis berminat dalam seorang wanita yang tidak membalas atau tidak menyedari kepentingan beliau. Ia secara umumnya dianggap sebagai satu keadaan yang tidak diingini oleh orang mabuk kepayang. Setelah zon kawan diwujudkan, ia dikatakan sukar untuk bergerak di luar titik bahawa dalam hubungan kandungan.

 aku translate sebijik piang dari google translate.....


laki tu patot tau la friendzone die ngan bini orang...
tapi x bole nak salahkan laki tu 100% sbb laki tu tatau...
yang pompuan la kene men peranan...

jangan bagi harapan kalau xde perasaan kat laki tu..

serius shit...aku cakap nih sbb aku ade kawan buaye darat gak...
die cakap...pompuan kalau bg harapan nih...maknenye die macam syok kat kite je...easy prey...!
but the truth is pompuan tu saje je nak be nice...

bagi aku la kan.....
nak selesaikan masalah platonic friend nih...terus terang je la...
truth is bitter...but still sume pihak kene telan la..
dah tu,sampai bila nak ngendeng2 ngan spouse orang kan...???


bak kate sifu aku....
"platonic friend is like a dick in a jar..smash the jar when u need it"



one does not simply ngendeng2 ngan awek/bini orang if the perempuan sendiri yg mcm bagi harapan...

jadah ape aku quote nih..!

maksod aku...stop bg harapan la wahai perempuan....
sbb laki2 senang fall ngan pompuan yg bg harapan...tak sume laki....
n laki2 kalau dah tau pompuan tu dah berpunye...mark your friendzone..

kalau ngan aku.... agak2 nak pecah muke...buat la macam tu..kui3...


p/s: blog nih dah berhantu!


Tuesday, January 17, 2012

Saturday, September 10, 2011

LOVE IS KILLING ME~~























p/s: arghhhhh!!! asal jiwang nehhhh!!!!
selamat balik skolah...esok RC gua akan membelah lautan kereta di highway MRR2
SA458k...moto paling rare kat semenanjung....hahaha!!

Friday, September 9, 2011

RUGBY IS BETTER THAN HAVING GIRLFRIEND...~




















P/S: 100% fact proven by IRB hahahahah!!
macam ni la org kene rugby dump lagi~~ haha


kekasihku di jalan yg berliku waklu~~

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

ENTRI POPULAR LA SANGAT~