boy's stuff

http://www.emocutez.comhttp://www.emocutez.comhttp://www.emocutez.comhttp://www.emocutez.comhttp://www.emocutez.comhttp://www.emocutez.comhttp://www.emocutez.comhttp://www.emocutez.comhttp://www.emocutez.comhttp://www.emocutez.com

ORANG2 TAKDE BLOG...

Tuesday, September 22, 2009

exam owh exam

perkataan yang sinonim gile ngan mane2 student....masok je uia 23 hb nih aku da start exam.. bi...math...pisik....ARAB (haha) adoyai penin2..da ar tak bkak kitab agi...nih la pasal aku tak ske blik uma...kitab2 sume melayang ntah kemane..heheh, btw....seb bek da nak final..cepat gak ea mase belalu...cam angin lintang 14 jew....pasnih aku kene masok sem 2 lak.....maken mencabar...haih...owh..kpd kawan2 aku yang nak exam tuh gudlark la ea.......same2 la kite succes dlm exam kte masing2

p/s:aku nak score arab hahahahahah

Friday, September 18, 2009

dari alma mater kapada varsiti

UIAM

tempat aku blajo.....pejam celik pejam celik da nak abes 1 sem...final exam pon is around da corner...manyak ar mende aku dpt kt cnie...sal idop...jadi owg dewase(ceewah), jmpe gadis2 arab(hak3) urm...btw aku ske stadi kat tmpt tuh... tak pressure....lpas abes sem yang nih, aku de 3 sem agi menunggu, maklumlah bi aku bkn power pon, so, aku masok la lvl 5, dapatla staun stengah, mulenye aku tanak g koz bapak aku yang pilih tmpt tuh...last2 ske lak jadiknyer...coz blaja takyah tensen....besides aku jmpe ramai gak kawan baru kat sane....hopefully aku success kat situ n berjaye dalam idop aku.......salam varsiti

HELLO DUNIA BLOGGING!!!

pergh...... 1st time, tak sangke gak ade gak blog aku nih, mulenye aku ingat blog nih bodo2 jer...tp lpas aku usha blog member aku,why not aku try uat....pening gak ar memikirkan cner nak wat mende alah nih..last2 siap gak blog aku yang tak seberape nih....ok la arap korang enjoy coz banyak agi mende aku kene explore kat blog nih...adiosa
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

ENTRI POPULAR LA SANGAT~