boy's stuff

http://www.emocutez.comhttp://www.emocutez.comhttp://www.emocutez.comhttp://www.emocutez.comhttp://www.emocutez.comhttp://www.emocutez.comhttp://www.emocutez.comhttp://www.emocutez.comhttp://www.emocutez.comhttp://www.emocutez.com

ORANG2 TAKDE BLOG...

Saturday, January 30, 2010

fivers la amigos....


dude...evergreen gile gambo kat atas tuh...snap pas smyg jumaat di hari2 terakhir di INTESABER......kalo korang nak taw...nih la dak kelas aku time skola dulu....hhaha rasenyer lame giler tak jumpe korang......aku pon tataw
nape aku post nate nih...... imbaw zaman mude2 kot hak3............



hope you guys succes in life.........

pas tgok gambar nih....hahahaha gelak sorang2 aku........

urm so hargai la kawan2 korang sbb they colourful ur life....hahahaha bnyk doe memori ngan korang!!!!!

Saturday, January 23, 2010

sundayzzzzz

sunday...(24 hb 1 2010)

ujung minggu dtg lagi......
tado keje nak uat update blog je lar.........
nak stadi malas nak mampos......
then lepak2 jer.....

nway aku tgok video dri member aku nih(cik nad)
ntah bile mase ntah die rakam....tp menarik2
aku suke!!

lame doe tak jumpe geng2 mafia aku(ahaks)
deng, jol,amad,bahau,merul(slalu da jumpe ahaha),bnyk la lgi..
malas nak type....hope korang success kat dlm dunie nih n kat akhirat.....

kalu nak lepak2 jgn lupe ajakaku woooooo!!!!
done...im speechless!!! :-)

Sunday, January 10, 2010

CINTA IS LOVE..........

CINTA......
1 perkataan....
baaaaaanyaaakkk maksod....
hahhahaa.........

ade orang lemas ngan cinta(macam aku)
ade org lak, tak caye kat cinta(pon macam aku) hak3

bg aku cinte de banyak jenis....
cinta ALLAH
cinta mak bapak
cinta haiwan
cinta awek
cinta pakwe
cinta kat tumbuhan(pe nih??)

urm quite complicated gak ar natang nih
aku pon kurang paham nape perlu ade sume nih dalam idop
tp
CINTA tuh kan ciptaan YANG ESA...
so kite takleh deny pe yang diciptaNYA

da diciptakan manusie ngan fitrah kite...
so mesti ade perasaan sayang sesame manusie...

aku pena dgr cinte sejati bawak mati....
cam cite laila n majnun(ceewah)
tp aku tak caye doe ngan cinte sejati zaman2 modenisasi nih...
serabutkan peleotak je pikir sume nih

tp...

terpulanglah kat korang nak pikir cmna
aku cume nyatakan pe yang aku rase jer(org ngah patah hati nih) hehe

lastly,
pesanan aku..
kalo korang
sayang@cinta kat seseorang please appreciate him/her/they...
at least biorlah kte same2 merase kebahagiaan dunia.....
n berusehe untuk mendapat kebahagiaan di akhirat kelak.....

p/s: secinta mane korang kat seseorang, ingat, ade lg yang
MAHA MENCINTAI...
.

Friday, January 8, 2010

Dedicated to someone special.....

Sungguh indahnya hari berlalu
Menunggu kasih tambatan hati
Ingin rasanya selalu berbagi
Bersamanya kala suatu nanti

Andainya kau jadi milikku
Selaluku nyanyikan lagu rindu
Andaikan kau dan aku bersatu
Dunia ini berseri selalu

Kuingin dirimu dekat dihatiku
Berdua kita kan raih bahagia
Kuingin dirimu turut merasa
Rasa rindu untuk menatap matamu
Menatap matamu

Bagaikan bintang nun jauh di sana
Terangi malam yang semakin gelap
Jika kau sudi menemaniku
Takkanku lepas walau sedetik pun


p/s paham2 sendri la yer (to mrs fm)
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

ENTRI POPULAR LA SANGAT~