boy's stuff

http://www.emocutez.comhttp://www.emocutez.comhttp://www.emocutez.comhttp://www.emocutez.comhttp://www.emocutez.comhttp://www.emocutez.comhttp://www.emocutez.comhttp://www.emocutez.comhttp://www.emocutez.comhttp://www.emocutez.com

ORANG2 TAKDE BLOG...

Wednesday, March 31, 2010

name die baitul izzati

mlm nih entri aku cam jiwang sket ler........
sekadar nak cite yang aku nih pernah gak jiwang menjiwang nih...
aku pon ade perasaan maaaa........

name die nur baitul izzati.....
name secantik orgnyer...
1st time aku jumpe die dlm lab fizik....
daknyer......
comey....tinggi bahu aku(ye kot).......putih2...
n 1st impression aku...die nih mesti agak arrogant sket.....

nak di jadikan cite....aku ade ler member yang kelas ngan die...
name member aku nih nano(bkn name sbnr).......
satu hari tuh..ak terserempak ngan si nano nih kat midvalley ngan dak kelas die....
die soh aku guide die blik kampus.....
so aku pon guide ler....

for your info....
si baitul nih pon ade skali.....
so dri situ ler aku kenal perempuan yang bername baitul izzati nih.....

tp kan......

aku mmg sgt2 tak layak tok die.....
lepas aku tahu sape die....
baik buruk die.....
hati budi die........
seorang wanita yang sgt baik.....

dan sama sekali tidak sesuai untuk laki cam aku yang slalu leka ngan mainan dunie nih.......

kepade afiq aziz.....kaw sgt2 layak tok die......hahahha =)

Thursday, March 25, 2010

eh malam! kaw dtg lagi!!

ini cerite hantu jgn men2................!!!!!!!

ketika entri ini ditulis......
jam kul 1.08 pg.....
selamat dtg 26 hb 3 2010....
mlm yang dingin dan sejuk....
gua bkn nak ckp pe....tp mmg spooky beb.....
......
burung hantu berbunyi(sound effect ja)......
ckp sal mlm jer.....sume cite kuar....
dri cite biase2 sampai la cite yang bertaraf 18 dan keatas...........

ragam rumm8 gua malam nih.....
jubex...suda pengsan!! penat stadi kimia....
naqib....mat jiwang...kejenye lyn awek jer.....
faheem...mat sempot...yang genius cam aku...(hak3)..sebok men PES...tp die kalah ngan aku
aku......org biase yang melihat dunia dri pelbagai perspektif(bkn nak bangge tp betul doe!! kaw ape twu heheh) XD

teringin lak nak bukak crite hantu.....
wa tamao tamao.......kalu korang de citer seram, hantu, spooky....meh la share ngan aku........!!!! aku nak dgr!!!!

Saturday, March 20, 2010

walk walk

walk walk???
pe punye tajuk daa....
pg td gua ikot kawan gua gi jenjalan kat the mines(serdang)
excited giler......
1st time la katekan.....
pabila gua ngan member2 gua sampai serdang.....
ktorang pon gi la the mines
tak sangke lak gua tempat cam the mines wujud kat melesie nih...
ade susur cam sungai merentasi the mines tuh sendri....
so instructor kami bwk lar gi pusying2.......
men pool.......(power doe gua!!)
member gua blanje pizza.....(slamat duet aku)
member gua blanje wayang gak..........(slamat agi hehehe)
tgok cite alisa dan dunia khayalan hahahha
prung prang prung prang da malam.....
agak sronok ar gi the mines......
so korang yang nak jenjalan ngan awek ke....gi la the mines...
ade tempat cam venice gitu hahahah.......
cool dude~~~
nih ade beberape pic


nih instructor kami..hakim jamil...aku tataw status die solo ke hape... hehe



kami da sampai



tadaa..the mines..ade ala2 venice tak??



member2 gua..........(naqib takda)....die blanje pizza heheh
len kali blanje lg qib



gua ngan hakem jamil bahahha burok giler muke



pergh!! mantap giler!!!



naqib ngan edan



dpan mines wonderland....ta masok pon!! mahal!! ko bwat ape tuh qib?? buang tebiat???



kami bachelor!! dri kiri(edan.faheem hakim naqib alip)



kami nak balik daaa....



gua kat tepi tempat cruise...solo n available hahah promote2



dinner kat kedai mamak hhaah



penamat hari gua...segelas teh o ais!!

Thursday, March 11, 2010

gile bayang!!!

gile bayang tuh ape ar???
hahhahaha
lu pikir la sendri
sbnrnye gile byg nih bole@bgus gak.....
menunjukkan yang kaw tuh normal n ade perasaan.....

aku ade perasaan...
aku ade hati...aku suke hati
aku pon ske gile bayang hahahaha.

.
.

aku nak gile bayang ngan die ler hahahahh

Tuesday, March 9, 2010

awek aku!!

post kali nih pasal awek aku....................



tada......ni la buah hati pengarang jantung ku!!!
(perhatian,ini adelah versi betol,bukan di donlod dri tenet or whatsoever)
poyo jer lebih ko cit

kau hadir tika ku duka...dlm cahaya dikau menjelma....kau buat poket aku koyak...kerane engkau sangat mahal....lalalalal(versi jinnotti) hak3


sian ko laptop...24/7 keje layan kerenah aku......
jgn rosak taw sayang hahhaha

aku takot doe kalu syg aku nih jd cam nih...................



tidak............!!!!!!!!!!!!!
jgan sekali sekali......maw nanges gile aku....
da ar mahal nak beli.....tulun lar jgn terbakor hahhhaah....
tak larat dah nak crik awek len......

sob3x

Sunday, March 7, 2010

eh, saye malas larhhh!!

hati aku: sikit2 malas....sikit2 malas...pe nak jadi ngan ko nih cit...

aku: lantak aku la aku punye suke...ko peduli hape....

hati aku: haish tataw la cit nak ckp pe kat ko.....patotla....

aku: patotla hape....!!?

hati aku: patotla sume lari.......

aku: *sigh*


sbnrnye aku malas nak ckp ngan die...watpe?? tade point pon..bek aku lepak kat arked men game...at least membazir gak duet maen arked...janji puas...dri belanje dak tuh pe ko dpt?!....habuk ade lar....haish..penat aku...

patot ker aku ckp ngan die??
patot ke aku borak ngan die??
patot ker???

tak patot....tak patot.....
last2 kene crreeettt gak....
buhsan2...sume same....
kalu atas ketas tuh sume putih...tak colourful langsung.....
ade ke org yang colourful...??
aku nak tnye kaw org nih??....urm ade ke tak???
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

ENTRI POPULAR LA SANGAT~