boy's stuff

http://www.emocutez.comhttp://www.emocutez.comhttp://www.emocutez.comhttp://www.emocutez.comhttp://www.emocutez.comhttp://www.emocutez.comhttp://www.emocutez.comhttp://www.emocutez.comhttp://www.emocutez.comhttp://www.emocutez.com

ORANG2 TAKDE BLOG...

Wednesday, June 30, 2010

scene dgn doktor

suatu petang.....

saya: doktor, aku sakit nih....

dr: ko saket ape....

saya: ko check lar...mane aku taw...

dr: ye lar ko saket ape....

saya: nih tolong tengokkan lutot aku nih...

dr: jap ea(sambil mengeluarkan tukul)

saya: aduh!! ko gile ape ketok lutut aku?!...

dr: aku nak test tukol nih jer..

saya: pale hotak kaw..!!!

dr: urm menurut aku, ko nih da tempang...da takleh wat keje berat..aku syorkan ko rest jer selama sebulan...in the mean time...ko takleh evolve dalam mane2 sukan....kalo ko degil t ko jadi cacat....

saya: gulp.............( aku telan air liur)



Saturday, June 26, 2010

ahad--daha

ahad datang lagik....
kali nih aku sangat penat....sangat!!!
urm.....sori la lame tak up to date the reddy blog....

smalam....
haaaaaa
aku men ragbi kat padang utara....
bersama mereka..team alumni aku.....
naseb baek menang 24-22....
uishhhhh...tipis bukan kemenangan itu.....
tapi tuh lar ragbi......
naseb bek aku kurang fit...
kalu aku fit...haih da lame da try manyak(poyo syial).......

nih nak habaq sket kondisi padang utara.....
gua datang2 jer....
bersepah amoi2 yang men bola hape ntah....
aku ingatkan aku salah padang....
rupenyer padang ragbi sebelah sana daaaaa...

padang ragbinyer...huh takyah cite ar.....
berlekuk-lekuk....
adeh saket wooo klau jatuh....
tapi ape bole buat....maen je lar.....

dah abes game....aku terkejot sebab 'dia' dtg....
aku tak expect pon..tapi alhamdulillah ar die dtg....
kasi moral support.... eheeh...
lastly aku balik ngan die....antar die ngan selamatnya ke universiti dia.... haaaaa

penatnyer....mao tido...

p/s:jeles doe member2 sume da nak masok degree...aku ntah bile tah...adehhh!!


Sunday, June 20, 2010

satu ungkapan yang sgt BESAR!!!!

sedikit demi sedikit....lame2 jadi bukit....
'someone' kasi quote nih kat aku......
walaupon agak kuno dan slapstik quote nih...tp mende nih kasi maksud yang sgt2 beso...BESO...BESO..tok aku....

"sikit-sikit lame2 jadi bukit, kang bosan t," kate si die...
kang bosan t.....aku ingat...aku simpan dlm hati.....

aku angguk jer tande paham.....
'dia' ajar aku erti kesabaran.....
before this...aku bkn jenis yang penyabar pon....

i admitt aku dulu baran....
asal tak kene trus kasi....

tp die......???
terkesima....terpana....semue TER ar ade....(TER-pengsan tak masok ea??)
'die' kuat merajuk...tapi aku tak kesah...sbb i need to study 'her'...

syukur sebab 'something' happen in that mean time...(alhamdulillah)
n teach me a lot.....
thanks miss HJ =)


p/s: ngarut lagi........kawan sori sbb aku annoying gile....cam syial...aku taw ak memang jahat...tp itu lar aku....maaf...



Saturday, June 19, 2010

saya tak gemar sket la ngan ko.....

aku suke bola......
tapi aku tak gemar tol maen bola....
tataw nape......futsal...
arrr...
ni oke.........bole dipertimbangkan........urm...basicly aku tak reti sgt ar men bola nih....
stakat passing one-two....heh......
memang kepakaran aku.....kacang jer.....

kakakakakakak.......

tapi soul aku lebih suke pade sukan yang orang panggil RUGBY.......
greatest game on earth......
memang aku dilahirkan tok men game nh kowt.....

game nih endurance doe......
memang kene kental gile babeng ar kalau nak maen game nih.....
kalau tak kental, alamatnyer haihai baibai larrrr....heheh

fitness!!!


nih gambar lame kot...time form 5....
skang aku da 19......ngah men ragbi touch nih...



gemok giler aku dulu....!!!


p/s: pais!!! gua nak wat padang belie jadi port ragbi gua oke??? hehehehehe



Tuesday, June 1, 2010

hayati ni kawan2

sabda Nabi Muhammad s.a.w

"setitik darah umat islam tumpah,lagi berat dari runtuhnya kaabah dan isinya"


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

ENTRI POPULAR LA SANGAT~