boy's stuff

http://www.emocutez.comhttp://www.emocutez.comhttp://www.emocutez.comhttp://www.emocutez.comhttp://www.emocutez.comhttp://www.emocutez.comhttp://www.emocutez.comhttp://www.emocutez.comhttp://www.emocutez.comhttp://www.emocutez.com

ORANG2 TAKDE BLOG...

Monday, July 26, 2010

kolesterol udang...

di kepala udang terletak otaknyer dan jantungnyer.....
baru aku tawu.......
tuh pasal lar jgn mkn kepale udang sbb banyak......

KOLETEROL!!

p/s=kolestrol bole buat saket jantung....udang saket jantung tak?? kepale die kan manyak kolesterol...haish konpius2


Sunday, July 25, 2010

5 perkara yang aku tasuke...

5 perkara aku tak suke....

1.waiting
waiting....aku benci giler nak waiting nih....kalau kejap takpe...nih lame nyer alahai....tuhan saje yang tahu.....


2.kene provoke
mende nih bole menjatuhkan moral aku....kalu bergurau bole tapi jangan ler lebih2...sampai blame aku gile vavi...aku de prasaan gak woi...


3.overacting person....
taw ler kome tuh hebat n hensem@cute tapi toksah ler overact sampai bole buat org len annoying ngan kamu....


4.kene kongkong...
aku tak ske kalau sume aktiviti aku kene kawal...jadi cam robot lak sbb kene kontrol.....aku da besor wei!!!!


5.kelas pagi kol 8....
woi2 kelas sok kol lapan woi......adehhhh...


p/s=skian saje entri mencarut dari aku...to all dak2 yg men ragbi 7 sori skali lagik sbb tak dpt join...mak aku tak kasi bwk tenggiling aku...bhye die ckp...




Sunday, July 18, 2010

kenangan silam dtg balik disebalik pendrive

duh.....
aku terjumpa pendrive lame ku.......
aku ingatkan dah hilang...
tak beso pom...256 MB jer...
then aku terjumpe gambo2 yang klasik bgik aku...nah kaw tgok...!!!


time nih form 4 kot......first time aku gi times square



ekspedisi gunung irau...bersame arwah hafizah(kiri skali)...al-fatihah~



gunung irau agi....lawa kan banner tuh(aku yang lukis) jeheheh




uish bio btol nih aku....'lebar' giler!!



ngan capek...(aku tak gay oke)~~



kat bilik pengawas satu ketika dulu...spoil la penyapu....

p/s=manyak agi..t aku crik....=)



Friday, July 16, 2010

kentang oh kentang

fuh....aku baru jer sedor aku de skill memasak yang sgt hebat......

ptg tdik aku goreng kentang (alah goreng kentang jer-kate farkhim-)
last2 aku tgok die yg berselera giler.....
hahahha

kentang yang dibeli di kedai pak abu(bkn name sbnr)....
mule2 aku ingat tak jadik....tapi....

pergh!!! hasilnye kaw beb!!!
kentang simplot sdp beb....!!


tadaa!!! nah kaw...terbaik dri ladang,....

p/s=sape nak delivery kentang kol aku....



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

ENTRI POPULAR LA SANGAT~