boy's stuff

http://www.emocutez.comhttp://www.emocutez.comhttp://www.emocutez.comhttp://www.emocutez.comhttp://www.emocutez.comhttp://www.emocutez.comhttp://www.emocutez.comhttp://www.emocutez.comhttp://www.emocutez.comhttp://www.emocutez.com

ORANG2 TAKDE BLOG...

Tuesday, November 30, 2010

entri untuk orang kene rogol



rogol a.k.a ameerul faisal asmari....

gile tadi gua nek kete ngan lu takot2 je gua...
ye la takot lu rogol gua ker...hahaha..!!

tapi kan...sepanjang balik tadi..gua impress doe ngan lu...
bnyk syial mende yang lu tahu....
gua jahil sgt kot....

tp lu mmg blaja dri experience...tu gua tahu....

perghhh!! bg gua pikiran lu lagi matang dri appearance lu...salute ar beb...!!
gua suke care lu berpikir....


p/s:nih nak rogol lu lebih nih..hahahaha!!!


MAHA dah tawan....

gi jalan kat sume khemah MAHA kat upm jalan kaki je wei....
survival tak??
penat nak mampos nih...
tq rogol n apek..!! hahahhaha


maha kite dah tawan...lpas nih mane lak....


Monday, November 29, 2010

aku harap kaulah orangnya.......



ive been thinking this thoroughly all nite long......
maybe nih decision paling gile pernah aku buat....

(tarik nafas dalam2)

aku tahu kite masing2 mude lagi....
mentah lagi....bak kate orang cam mangge mude.....
tapi aku dah buat decision nih......
1st time aku decide seserius nih....

aku nak crik ilmu bnyk2....
crik duet bnyk2....
n when the time comes....
kalau kau belum berpunya....
aku nak ambik KAU sebagai yg HALAL untuk aku....

itu pun kalau kau belum berpunya......

err memang gile kan.....
tapi aku serius wei!!
kalau dah aku nak......aku mesti buat tak kire cam mane pon carenyer.....
masa je yg decide....

maybe kau pikir....
tak perlu pon semua nih.....
memalukan diri sendiri je....

argh... biorla....kali nih bior aku lak jadi degil.....
selalu kau jer yg degil....
suruh makan ubat pon tanak....hahahah!!
degil!! tapi tu la sebab aku impressed ngan kau....

kalau kau sudi jadi yg halal untuk aku....
syukurlah....
tapi kalau sebaliknyer....
aku doakan kau bahgia.....

niat di hati bukan nak memaksa....
tapi sekadar ingin beritahu kau.....
walaupon bende nih maybe memalukan diri aku....
tapi aku tak kesah......

sebab aku buat bende nih bukan untuk main2.......
aku dah pikir dalam2 n ikhlas wei.....
tunggu masa je decide....
if ade mase lagi untuk aku.....

will u marry me someday??
aku nak couple ngan kau secara halal........



p/s=ikhlas..walaupon memalukan diri sendiri.....tak kesah ar.....*tutup muke ngan paperbag*



diluah mati emak...ditelan mati bapak....nak buat ape nih wei...

gua penat...
penat berpura2....
penat tipu diri sendiri...
tapi hakikat...
gua letih wei!!!

penat tenat....

tolong lah~~
blikan gua topeng senyum......
sebab gua da tak mampu nak senyum sendiri.........gua letih :(


letih berpura-pura........................................................



aku tau reason lu cakap camtuh...^^

"kalau dah jodoh kau tak kemane cit"....member gua ckp kat gua

erk....gua senyap jer sebab betol pon pe die ckap tu...
its the matter of time....
maybe time gua 20 tahun...
maybe 30...
maybe pas die beranak 10 ke...hahahah!!
gua taktau....

p/s=gua ade terbace...jodoh,mati,rezeki antara 3 perkara yg rahsia....betol ker..??
even yg dah bertunang pon bole call off last2 minit....mcm kawan gua nih....alahai~~


Sunday, November 28, 2010

kalau awek kau di pinang orang.....

nih cite dah lame.....
membe gua crite kat gua...
pasal sorang kawan skola gua gak....

cmnih....

kawan gua nih ade relationship ngan sorang awek nih.....
mcm belangkas ar senang cite....

tapi satu ari......yang si awek nih....
ade orang pinang die....
engineer lak tu......!!
nih cite betol tau.....!!
mak mane tanak anak die kawen ngan engineer....

so yg member gua nih mcm lost kejap ar....
sian lak gua dgr cite die....
last2 si awek nih tolak pinangan tu....
sebab die rela pilih cikgu(member gua) dari engineer tu...

lebih kurang mcm tu ar....

memandangkan followers blog gua nih ramai gadis2.....
kalau korang kat tempat awek tu....
rase2....
korang trima tak pinangan engineer tu....??

yang laki2 kalau ade orang pinang awek lu.....
n awek lu terpakse terima sebab tuntutan famili die.....
ape lu nak buat...?


p/s:kalau jadi kat gua.....senyum je laa...dah jodoh die..nak buat cam mane....haha


skrg takda gadis melayu terakhir....

awek sekarang rock2 la.....
gadis melayu terakhir tuh tipu semata2....
jgn percaya....

sebab....

smalam gua jumpe awek bawak RXZ....
demmit....

siap bole menganjing tenggiling gua lagi...arghhh!!


gua tulis nih sambil tutup mate..zzzzzz.....

5 thing yg gua kurang suke...

-kaler pink..ade org ckp kat gua kaler nih antara kaler feveret Nabi Muhammad SAW
-korean...kpop ke,drama ke pe kejadah ntah bende tuh..kakak gua obses nak mampuih...
-anjing/puppy.....
-lagu BI yang ngarut2....ade sesetengah gua takleh trime...
-fitness, ragbi khususnye...chilake torture syial...lagi2 time kat skola dulu2...da ar tepi pantai..panas!!

5 things yg gua suke....

-ragbi!! priority!!
-travelling..
-masakan pedas kaw2 punyer.....sape tau buat woi....gua baru blajo..haha!!
-dgr lagu...
-org yang suke berckp ngan gua....hahaha!!

ngantok sudaa......zzzzzz -___-"
no offenses kepada sume pihak...

p/s:nak crik ar orang yg suke ape yg gua tak suke...agak2 ade tak??


gua cacat...!! jgn dekat

gua cacat...
seriyes
gua dah cacat...
rabun...ish rabun since drjh 6...awal gle kot...demmit...
gua takleh drive malam...
ade silau...
oh mate....nape lu rabun...huhuhu....

tapi gua bersyukur sbb Tuhan kurniakan gua tlinga yg tajam...


Maybe we're trying
Trying too hard
Maybe we're torn apart
Maybe the timing
Is beating our hearts
We're empty


.....zzzzzzzzz....


betul ke sume orang deserve second chance...??

ari nih gua tertarik ngan entri dari blog jejaka terhangat.......

Lelaki, Jawab Soalan Ni: Adakah Anda Nak Terima Gadis Yang Terlanjur Untuk Dijadikan Isteri?

[kredit to blog jejaka terhangat]


hahaha parah2...bende nih memang parah....
mane taknyer...kalau jadi kat gua pon mau terduduk gua!!

jadi gua nak menyuarakan jawapan bagi topik kat atas....
bak kate mat saleh....

"everybody deserve second chance"


gua akan trime dia sebagai isteri gua IF AND ONLY IF dia dah berubah....!!
selidik betol2 kalau die dah berubah....
tnye kawan die....
tnye famili die...
kalau die betol2 berubah....why not give her a second chance....

tapi lepas 2nd chance pon perangai cam chilake gak.....
do the same mistakes...
selamat tinggal ar....

hal die terlanjur....tu urusan die ngan Tuhan...
Dia Maha Pengampun....seek it!!

for sure ramai pikir gile tipikal gua nih....
peduli hape....
gua tak kesah pon....

gua cume melihat dari skop yg luas....
cube kalau lu perlu gila babi ngan 2nd chance tu....
kalau lu tak dapat....
ape lu rase......??

haiyaaa pikir sendri ar.....

jgn tnye gua....gua da rase....


p/s:sometimes kene give and take....bukak hati lu...n fikir secara dewase....



Saturday, November 27, 2010

ko kenal aku sape...

gua: eh nih $%^& kan??

beliau: (pandang gua ngan muke terkejot...)

gua: ko kenal aku...

beliau: (muke terkejot lagi...bile nak abes woi..hahaha)

gua: rasyid.....

beliau: ooooo...hahah, lain gile muke ko..sori ar aku tak cam....hahaha


gua: hahaha aku tau, aku sweet kan....hahahha!!

beliau:gile(dalam hati)....aku rase die ckp camtu kot...hahahaha


gile tol...bole lak jumpe.....btw...gua nih senang cam org tau...so kalau gua tegor tu jgn buat muke terkjot berok cam beliau kat atas....
hahahahahah
!!!

seb bek tak kene simbah ngan air....



pikirankeneracungilebabipunyemalamnih....chilake..

visa-untukmu selamanya
awie-tragedi oktober
search,jamal,slam,iklim-isabella
cinta musim salju
jangan ucap selamat tinggal
indigo ft KRU-seperti yg ku jangka
revolusi minda antarabangsa


demmit pikiranguakeneracun ngan lagu2 nih...haiyaa....!!!


susah tol ar..demmit

capek: baru aku sedar doe takde bende yang senang kat dunie nih...

erk gua terpikir betol gak pe die ckp nih...
nak crik duet poooonnnn susah.....cessss
camne nak kumpul duet beli rumah@kerete, kawin nih.....
nak harapkan duit tabung gua memang tak lpas ar....
demmit....

susah2.....


tragedi oktober....benar2 terjadi kat gua wooo....

tulis blog sambil dgr lagu mmg kasi gua idea.....
tibe2 jer lagu nih naek....aiyakkk

awie-tragedi oktober....dem2 bile dgr lirik die mcm kene tumbuk la shyial....
sbb mmg jadi....haiyaa
cisss.......
gua fobia ngan oktober.....demmit....even birthday gua oktober.....

urmm...taktaw ade lagi tak oktober untuk gua tahun depan...haih~~


p/s=lagi ske dgr lagu lame dri lagu skrang yg ntah pape ntah...


Friday, November 26, 2010

mate..zzzz

mate aku sakit..tapi gatal nak menaip gak...
malam you all...


Wednesday, November 24, 2010

cerita dalam gelap....ehem2

smalam umah gua blackout....
gile dem gelap nak mampos....
dri pukol 4.30 petang sampai 9.30 malam....
kalau ikotkan hati...gua nak tidur je...huhu....

smalam dalam gelap2 tuh...
abah gua dapat kol...
ade org jemput gi majlis tunang....
syikin, kezen gua eceli.....

pastuh mak gua pon menyuarakan sesuatu...


mak: syikin anak kak sitah tuh bukan anak no 3 ker....

abah: ye ar....

mak:kirenya langkah 2 bendul la tuh...

abah:hahah...(abh gua gelak jer)

mak:alah umah kite pon ade bendul gak....langkah je ar...kalau da jodohnyer kawin jer.....takyah tunggu2...

gua:kalau abg(gua bahasekan diri gua abg) kawin dulu dri kakak kire ok ar tu kan....hahaha

mak:gatal!! blajo kasi abis dulu...kang senang nak sara anak org...

gua:ok maam!!


p/s:lately mak gua ckap sal kawin jer.....haiyaaa....nak cucu kot...sebab jiran sebelah cucu die comel2 blaka....geram gua!! hahaha!!


tag benilai 10 juta!

♥ Apa yang penting dalam hidup korang?
Allah,agama,keluarga aku,keluarga menantu...hahah duit!!

♥ Benda terakhir yang korang beli pakai duit korang sendiri?
minyak 2T tok tenggiling

♥ Dimana tempat korang ingin melangsungkan perkahwinan dan tema perkahwinan korang nanti?
gua nak kawen tempat yg gua afford...hotel maybe...mak gua cakap buat sekaligus jer..jimat!! tema kene bincang ngan famili aku ngan famili bakal bini ler...ha ha..
majlis kawin gua takde nasik minyak...style barbeku!! hahaha

♥ Adakah korang sedang bercinta sekarang?
terdapat 2 status je kt dunia nih...single n married....gua single tapi taken....erk cmner tuh??

♥ Berapa lama korang akan mencintai kekasih korang?
sampai syurga-faizal tahir-

♥ Dimana korang selalu jumpe kekasih korang?
rumah mak mentua....hahahahahah!!!!!

♥ Novel / Buku / Majalah yang terakhir korang beli?
playboy.....eh bukan..bukan.....bukan!!
buku calculus kot....

♥ Apakah nama penuh korang?
johnathan antonio rodriguez gonzalez....tu bukan name gua..hahah
abdul rasyid bin abdul hamid...sweet kan?? hahahah!!

♥ Antara mak dan ayah, yang mana korang lebih mesra?
mak n abah

♥ Namakan orang yang betul-betul nak jumpa dalam hidup korang?
saya nak jumpe diri saye di masa hadapan...heeeee....

♥ Adakah korang basuh baju sendiri?
of course!!! gua tipu...mesin suda...kalau nak workout je baru pakai tgn..

♥ Dimanakah tempat betul2 korang nak pergi?
tanah suci.....new zealand....antartika..haha!!

♥ pilih salah satu peluk atau cium?
pelukan yg penuh kasih sayang dan ciuman yg ikhlas....awwwww!!

♥ 5 benda yang korang sangat2 sayang dalam hidup korang?
family,myself,kawan,kekasih halal saya,kekasih terlarang(lappy,phone,tenggiling...etc)

♥ 5 lagu yang paling korang suka dan selalu dengar?
bnyk ar....hahahah!!

♥ Bila tarikh lahir korang dan kat mana korang sambut tahun lepas?
23 oktober 1991.........new york city!! heeeeee

♥ 6 orang blogger yang korang nak tag?
kamil
dean
eton
nad
syamimi
nazat



macam jawab spm...!!!


Tuesday, November 23, 2010

nape awek2 suke tgok mamat korea....

cissss...
nape awek2 nih suke sgt kat mamat korea nih...
tau ar rambot sume jurai2 sampai cecah idong.....

ceh.....
pe yg best korea nih....
gua rase gua lgi sweet..hahaha!!


credit to google ntah sape ntah nih

nak korea sgt ea?...
t gua tunjuk gambar botak gua....
baru korea beb....takyah jurai2....



google gak.....

tuh pon kalau gua nak botak ar...hahahah...demmit


cun cantik dan hesem itu bonus...nasib baek gua sweeeetttt!!

sori ar bahau sbb label kau pemalu....
tapi ko memang pemalu pon!!
hahahah!!

tpi ko cool kan....
hahaha...
tak salah nak malu...gua pon pemalu...
ke-malu-an gua pon beso gak....
tapi kalau dah lame2 hilang ar kemaluan tu...hahahaha!!

kalau kau mencintai seseorang kerna kekurangannya, nescaya kau akan beruntung dengan kelebihannya.......

cun cantik hensem tuh bonus jer....
kalau cun perangai cam cilake takleh gak.....

terus terang gua cakap gua nih lemah dalam nak berckp.....
sbb gua tak ske berckp....rather silent than annoy others kan...
takde la gua sampai tak bercakap....
gua berckap time necessary jer....

tuh pasal gua suke dok ngan org yg reti nak berborak....hahaha!!


p/s:jom sape nak borak ngan gua...kedit tgah banyak nih.....takda sapa mahu dihubungi...hahah!!

p/p/s: kalau dapat kete ngan abah weekend nih....gua mahu ke tempat itu......dah lame tak jumpa....^^..mintak2 dapat ar....


ptg tadi ke pantai remis.....



gua:pek susah tak engineering....

capek:susah siot....1st sem kantoi, gulai ko....(mekanikal engineering)

merul:haah..core subject aku da ar bnyk...(die amek electrical engineering)

capek: aku pikir nak lulus je doe.....bnyk men dota ar nih...dem2...

gua:aiyak mcm mane nih....

capek: ko dapat offer ape ek?

gua:communication...

capek: bla3 merepek....(gua pandang laut jer)



ade gak ar gua dgr capek cakap kalau gua takde logik gua takleh jadi engineer...
hahaha....gile, mamat tu memang think out of the box....
bnyk gak ar dgr die cite ptg td......

sampai part keturunan famili pon die bantai cite gak....
katenyer die ade keturunan cine, indon ngan melayu....hahahah!!

takleh blah..tapi die memang cam cine bagan pon gua tgok....



cine bagan kan....sape nak number die gtau gua...hahahah!!



sakit bontot ar nek rxz ko rogol...!! demmit...tuh muke sempit tu...hahaha!!


p/s:diorang due org nih student uitm shah alam....memang kene bahan ar gua sbb gua sesat kat uia....tapi oke gak sesat kat uia....hahahaha!!


Monday, November 22, 2010

nur aisyah

gud luck kat adik gua yg amek spm ari nih....
nur aisyah abdul hamid....
smka kuala selangor...

ko memang gile kan sampai 11 subjek ko amik...gile...bnyk kot....
siap ade bahse arab tinggi lg....
papehal....ko buat jer cam biase...
gua tak reti nak nasihat...sbb gua bukan penasihat yg baik....hahah

all the best wei.....
kalau ko straight A aku blanje makan...heeee ^^

p/s:tanak letak gambar adik gua...kang ramai buaye ngap t....hahaha!!


laki2 yg pemalu.....

tadi member gua tnye gua....
bukan tnye gua ar....
just die bukak open discussion....

time tuh gua ngah lepak ngan capek....
mamat nih tnyer ar....

bahau:wei apek...asal ko senang2 ar dapat awek...aku nih susah doe...maybe aku pemalu kot...penyegan

capek:(tak jawab...seronok layan ABC coklat)

gua:bahau, ko kene approach ar....ko jgn harap pompuan approach ko....not gentlemen ar kalau pompuan approach...ko laki kene start dulu...standard ar malu...prepare for kene reject ar...hahah!!

bahau:tapi aku nih pemalu doe....

capek:ko pasang jer bnyk(hahah ini cilake)

gua:org pompuan nih kene kite start baru de respon....kalo ko takot cmne ko nak ade awek...

bahau:abes tuh cmne ko approach cit??

gua:(alamak mampos gua nak jawab ape nih) hahaha!!(gua gelak jer)

capek:bek ko sapu cepat awin tuh(student uitm)...kalau tak aku sebat!!

bahau:t aku cuba ar...

capek:asal ko bukak cite nih...grrr....ish mane deng nih!!


pekena ABC coklat kat DC uitm shah alam....sedap!!!
tapi malang tak berbau!!


ais krim gua jatuh!! argghh!!



cair sudaaa! cesss......


p/s:asal gua jadi doktor cinta nih...arghhh!!



kau buat relek je.....

gua kesian tgok kawan gua nih.....
die baru clash sebulan....
tapi ex die da ade laki baru....

aku paham pe ko rase bro....
ko bukan superman nak lawan takdir...
ko buat relek jer...

gua pernah ckp camnih kat someone....
die mengadu kat gua sal masalah die...sambil suare die cam nak nanges(via phone)
tapi gua cakap awak buat relek jer...
then she hang up...dgn marahnyer....
time tu gua rase bersalah gile.....

gua tak reti nak pujuk org....sbb gua lembab sket...terbukti....
sape yg rapat ngan gua die tau ar.....

bukan gua takde effort nak pujok...
masing2 ade care sendri nak pujok someone....

urmmmm

siriesly....dulu gua nih baran....cepat marah....
tak caye tnye junior gua....
gua nyaris pukul sorng jr gua nih sbb die rosakkan decoration dorm gua....seb bek member gua halang.....terkulat2 gua tgok die....sian lak...
tapi skang die da oke....sbb gua da lupe pon mende tu...tapi die ingatkan gua sal mende tu...gua gelak jer....hahah...sori haziq...haha!!
n gua pernah punch classmate gua sampai spec die pecah..(form 4)
wtf....gua ngah stadi, bole lak die maen lastik2 kertas....sakit doe..!!
oke tu tak cool ok.....

skang gua tak ske marah2....since gua masok u nih...
sebab gua kene thinking like an adult....
jadi lagi matang.....
kalau gua tak dapat tahan amarah gua...
maknenyer gua lembik....
sbb tuh gua tak ske marah2....nampak sgt hati gua tak kental.....
gua suke setel cara baik.....

senang jer nak detect kalau gua marah...
gua diam je....kalau diam maknenyer gua marah ar tu....
sape yg pernah sebilik ngan gua die tau ar...

so gua cube jadi sabor....
tak kesah ape org kate...
sbb sabar tu indah...

gua yakin gua akan dapat lagi besar kalau gua sabar....
keep telling myself that

bro, sabar....sabar tuh akan mematangkan ko bro....caye la ckp gua....
kalau ko dapat sabor dgn perasaan amarah kau....
ko sebenarnye kuat bro....

p/s: kepade pakwe/suami/ayah/kawan kalau ko bole bersabar nescaye kau sgt beruntung!!

p/s: kepade makwe/isteri/emak/kawan...berpesanlah kepada kesabaran sebab korang merupakan tunjang dan semangat kepada kaum lelaki

tak caye?? t kite try ek?? haha!!


maafkan aku....

aku bace blog nye.....
oh...aku bersalah gile...
arghh....maafkan aku...
aku bersalah terhadap kau.....
maafkan aku.....

maafkan aku........


Sunday, November 21, 2010

giveaway mercedes

hahah gile !!
kalau give away nih...mau botak kpale aku nak kasik....

urm gua de sorang kawan nih...die memang gile babi ngan karok(karoke) nih....
dulu slalu gak die blanje gua karok...
sbb die tau kalau gua nyanyi...kompem....!!

kompem kene ar....

tapi...die kene gi kuantan ar....arghh dem2
skang gua da takde partner nak karok nih...

sape nak karok?
gua kasi merc.......freee....hahahaha!!!



orang berdarah O biasenye comel2 blake.....

gua berdarah OO+-

O


Anda merupakan seorang yang ingin menjadi pemimpin.


Apabila anda ingin mendapatkan sesuatu, anda akan berusaha bersungguh-sungguh untuk mencapainya.


Anda juga merupakan seorang trend-setter, setia, bersemangat, dan konfiden dengan diri anda.


Kelemahan anda ialah suka bermegah diri dan kuat cemburu serta mempunyai kecenderungan untuk menjadi terlalu kompetetif.



kredit to http://alyasygsanda.blogspot.com/2010/11/personaliti-dan-jenis-darah.html


takpe ek cilok....hahahha!! kuat cemburu...cesss dem right!!


Saturday, November 20, 2010

panjang punyer....hahah!!

gua baru balik dri lumut....
famili day opis abah gua...
kat marina cove lumut...eceli gua lupe name resort tu.....
ikot je ar...hahaha....
there a few pic...



otw



pagi sabtu....gua ngah nantok nih...zzzzzz



timbalan ppd kuala selangor...abah mentue you all ler...erk...you all??



nana ngan ajim....tataw nape org pggil die nana...gua panggil senah jer...tak klasik gitu..ahah!



tak same kan?? haha!!



waterpark resort.....



side view....






yg kat tgh laut tu...under construction....lagi 5 years maybe tmpt nih cool habis

ptg tuh gi pekan lumut...
kalau time cuti skola tmpat nih memang meriah beb...

big boss n lil bodyguard...



bunch of ray ban.....damn fake!! hahah tapi oke ape dri takde...haha






gua memang tak reti amek gambar sendri...cesss






lain2 gambar dalam nih....tak cuci lg....gua tak kaye nak gune dslr nih..haha!!



p/s:gua nak bwk lu gi sini,someday....walaupon sini bukan dubai...tapi oke ape...hahha ade ikan bakar...


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

ENTRI POPULAR LA SANGAT~