boy's stuff

http://www.emocutez.comhttp://www.emocutez.comhttp://www.emocutez.comhttp://www.emocutez.comhttp://www.emocutez.comhttp://www.emocutez.comhttp://www.emocutez.comhttp://www.emocutez.comhttp://www.emocutez.comhttp://www.emocutez.com

ORANG2 TAKDE BLOG...

Friday, December 31, 2010

Goodbye - Air Supply




layan habes beb!!!!!

Thursday, December 30, 2010

laki2 jgn pecaye awek lu 100%....!!!

memetik dari entri mamat nih.....

http://mohamadnaqib.blogspot.com/2010/12/jangan-terlalu-mempercayai.html

ngeh3.....

jgn percaye awek lu 100%...
kang kalau kene betray@dump....
haih nyesal tak sudah....

gua dah rase....
berkecai hati beb....!!
berkecai!!
rosak taman dalam hati gua nih..!!


heartbreak...sgt sakit~

hahahaha!!

'platonic friend like a dick in a glass. in case of emergency, break the glass'


tipu la kan lau awek2 skang takde platonik fren....
ma makna platonik...???
haaa nih ikot google translate...platonik mean bersifat persaudaraan

kirenyer platonic fren nih cam awek lu punyer kawan laki....
tempat die slalu gi, if die ade masalah ngan lu(lelaki)....gadoh ker??
or ewww ewww stuff...ahaks~!

gua sanggup jadi playboy dari jadi platonik fren....
memang masin la mulut teacher huda(cikgu gua) yang gua skang dah jadi player...
arghhh demmit...!!

skang gua dah tanak percaye kat awek2....hahhaa
takot bekecai seperti dulu....hahah!!


p/s:azam 2011..meningkatkan skil2 playboy...ahaks~! gile...


Wednesday, December 29, 2010

gua dah kapel ngan selena gomez...awww!!!

apabila cik elia jadi tumpuan... http://jejariruncing.blogspot.com/

abes sume blog awek2 cun lain kene sisih hahhahaha!!!

gile doe...

smalam follower die 800++ kot aku tgok

tapi arinih.....

3300++ tau......

tiga ribu kot...wahhh!!!

gile+barbi...hahaha....

gua nak kapel ngan selena gomez la cmnih......




baru masyuk beb!!

hahahaha....


tahniah anak2 malaya

malaysia menang!!...

lembu seekor gua tumbangkan...

gua blanje sume follower gua...

ngeh3....

p/s:first time menang ka?? hahaah!!


laki2 menangis.....fuh kerja gila...!!

laki2 dan menangis....

sgt rare doe gua ckp lu.....

hahaha.....

tak macho la kan kalau nangis.....huh!!

ini klise...!!

sebab pe nangis??

maybe ade kehilangan sesuatu or seseorang....


"sayang macam mane pon,kalau dah hilang, takkan dtg balik"budi

blogger boy



percaya lah wahai kaum pompuan oi....

kalau laki nangis sebab lu, maknenye die sayang sgt kat lu....hahahaha!!

nak test??...takyah la kot...

hahaha gua pon pernah nangis gak.....

tapi gua tough...!!

persetankan sume menda tuh...!!

p/s:gua nak promote twitter gua jer.....yang kat atass tuh sume tangkap leleh saja...!! hahahha

http://twitter.com/#!/rasyidhamid


Tuesday, December 28, 2010

pompuan dulu:

"jijah!! pi masak!!!"

"baik mak"...menurut tanpe membantah

sejuk hati mak...



pompuan skang:

"jijah!! pi masak!!"

"kejap mak"

"aik,pekejadah ko bawak laptop ke dapur nih"

"nak online fesbuk mak"


alahai~~
series jadi kat sorang member gua nih....

sampai masok dapor pon bawak laptop sbb nak on9 fesbuk...

haiyaa....~~


Monday, December 27, 2010

ape laki2 perlu buat kalau dah tanak kat aweknyer....

"wei ko lelong ape kat tenet, ade lelong awek tak?"

pe kebangang statement member gua ni....

walaupon bangang...tapi ade klaka kat situ....

laki2....kalau dah tanak awek, pi lelong kat internet tau....
hahhahah!!

sires kerja gile...!!

banyak site korang bole lelong...!!

ebay!!

mudah.my!!

jgn ingat handbag je bole lelong....

awek pon bole tau...ngeh3!

p/s:jangan lelong maruah sudah....~


dilemma bapak ngan mak....hidup laki nih senang je bhai!!!

gua adaptasi dari novel lucah nih....hahahah!!

time anak wangi......meh sini main kat bapak....
tapi time anak berak..!! shuh3 gi kat emak....

time anak gelak...bapak nak pegang!..nak lambung2...suke la tu kononnye....
tapi bile anak meragam...campak kat mak....hahahah!!

time anak nangis malam.....bapak tutup muke ngan bantal...malas nak layan
mak gak kene bangon pi tgok....

huh gile tak adil kan...tapi bagi gua ngan mecky adil kot...hahah!!

agaknye ibu2 nih memang di ciptakan untuk melayan kerenah anak2 laaa.....
basoh berak...kasi makan....fuh dilemma...

laki nak mende yang senang2 je kan...ngeh3....


p/s:pandai buat anak, pandai la jage..hahahha!!


header baru...layout baru....gua kasi sepenuh kepercayaan kat capek....
die design natang nih.....
tapi crop photo ko still gegar2!! hahah

gua nak start over sebenarnyer.....-__-"



Sunday, December 26, 2010

blog gua kene rogol!!! dah takde dare dah!!

sedang test wajah baru...ehem2.....hasil kerja capek...hahahha..!!


Saturday, December 25, 2010

simpan dalam2...kemas2...ketat2.......

gua simpan kalung itu....

dalam kotak....

rapat...

kemas.....

jauh dalam2.......

satu hari nanti gua tataw same ade gua akan bukak balik kotak tu....


Friday, December 24, 2010

jumpe kau lagi 7 tahun HJ

GOOD BYE......

JUMPE KAU LAGI 7 TAHUN HJ.........

I LOVE U...

p/s:walaupon aku nih jenis yg tak suke menunggu...maybe ini la mase tok aku praktis kesabaran aku.....


Thursday, December 23, 2010

pempuan blajo tinggi2 akhirnya ke dapur jugak.....

tak caye??

bagi sape2 yg mama@makcik yang bekerja....
lu tanye nih.....

"tak penat ker keje,pastu balik uma kene urus rumahtangga??"


hahah kompem kene pelangkung t.....

cmnih, makcik kawan gua nih pernah cakap...makcik die keje engineer kot.....

"rol, penat ko tau tak kerja nih.org pompuan pas keje, balik umah, kene urus anak la, urus laki la, itu la, ini la, penat tau. Orang laki senang je, balik keje, die penat, die tido!! setel!!"

"ok, memang mule2 esaited ko nak keje. Tapi kalau dah laki ko dah mampu nak sara keluarga, baek berenti je, dok umah jage anak."


see mak cik tuh ckp sendiri ea...bukan gua.....

whop3!! bukan gua nak halang lu orang pompuan kerja, kerja je la crik duet...
gua cume tertarik ngan ape yang makcik tuh ckp je....

not more,not less....heee~

p/s:laki blajo tinggi2 akhirnya kahwin 4 gak...kahkahkahkah!!


name gua abdul majid....

sebelom name gua rasyid....

mak gua pernah cakap kat gua....

"cit, ko tau tak dulu mak nak kasi name pe kat ko"mak

"johnny depp?"selambe

"sape joni depp tuh,ngarot la ko"mak

"hehe"gua

"dulu abah nak kasi name ko abdul majid, tapi cam tak sesuai ngan ko, so tukor la abdul rasyid,kan hensem tuh"mak gua slalu ckp gua hensem

"majid?? erk??!!"


kalau bukan rasyid,name gua majid woi...hahahah!!



Wednesday, December 22, 2010

segmen jom berkenalan!!

gua bukan bos mafia..demm....kadang2 orang cakap gua kaki pukol...ciss!!
tu for orang yg baru 1st time jumpe gua ler....zzzzzzz
hahaha tapi gua relek jer....

so gua join nih....hahahah!!



sonang ja....click sini for more info...dan jawab soklan mudah.....
gile, dah macam promo iklan tb lak....

Apakah status anda:
lu nak gua kasi status fesbuk ke hape wei....hahaha!!
gua single dan belom kahwin....siot nih nak test market ke ape nih -___-"
not available la tp......jgn tnye lebeh2...gua pelangkung kang t...


Ceritakan tentang diri anda:
rasyid
177cm
75kilo
post:flanker, no.8.....bodo nih ape sial..!! silap2!!

gua tak kacak...gua botak...kalau rambut gua panjang jadi cam meggi!!..takde la megi sgt...curly2 ja....anak 2nd...stadi kat negara arab,dekat2 ngan gombak la...kejuruteraan komunikasi.....minat drawing......racing.....jalan sorang2 malam2.....nak lebey2 lak...sikit2 daaaa!! hahaha!!


Ceritakan tentang blog anda:
ntah, nih blog ker?? hahahaha!!
medium gua mengekspressi kan sesuatu pada si dia...ahaks!!


Apakah pandangan anda tentang dunia blog:
dunia tanpa sempadan....tempat orang dok melucah!! hahahaa!!


Nasihat kepada yang baru nak buat blog:
jangan takot!!....tulis jaaa...kantoi ngan MOSTI pandai2 la jawab...hahahaha!!


Keunikan blog gua:
blog gua ade ice kream goreng..!! blog lu ade tak....hahahahah!!
basic kaler coklat....taktau nape coklat...hahaha padahal gua tak minat coklat..


Sampai bila nak tulis blog dan impian dalam dunia blog:
sampai gua dah tak bole menaip....paham2 la yer...
impian....gua nak tgok lu berjaya.......walaupon lu dah ignored gua...hah!! lantakla...



tag 4 blogger lucah!! senggang2 buat la yer...

inchi/capek/nad/naqibmohamad


kau ingat tak dulu2......

ko ingat tak dulu....
ko pernah mintak kat aku datang tgok presentation ko.....

mulenye dalam hati memang malas nak mampos aku nak gi...
tapi aku iyekan je...

then ko lak soh aku pakai baju kaler hijau...argh sudah...
mane aku nak dapat baju kale hijau...

aku iyekan walaupon aku malas gile nak datang....

tapi...

why not aku bagi ko sokongan....hahahah
merata satu kolej aku crik baju kaler hijau.....
last2 jumpe gak baju raihan kaler hijau....

lantak la taram je baju raihan tuh....

pagi tuh aku bngon lambat....
aku ingatkan aku miss presentation ko....
gile gelabah aku time tuh....

hahah
mandi kerbau ja....

aku pon gi tempat ko present ngan bawak kertas kimia....
phewww seb bek ko belom present....
aku amik port blakng sambil belek kertas kimia aku....

tak lame pas tuh ko present sajak kau....
ko nampk aku....ko senyum kat aku....
urm...time tuh haih tuhan saje la yang tahu hati aku time tuh.....hahahah cair~~~

pas tuh ko acting lak...gile klaka aku tgok ko acting....hahahah tapi sweeeettt!! hahaaha!!
tapi part ending cite tu...
buat aku TERjeles kejap...grrrrr

hahahah....aku blah kejap....ade hal....
aku tau ko crik aku.....
sori....hal penting....

then aku dtang balik.....
aku nampak kau melilau crik aku....
aku panggil kau....hhahaha

nampak la kau senyum....
arghhhh kene panah petirr.....!!
series turun ke ati....hahahaah!!

hahha terus aku hulur kertas kimia aku.....
pastu cite sal kimia.....
hahhah gile tak masok topik kot...
bodo tol aku....
patot aku puji die....ceh*tepuk2 dahi*

siries kau cantik gile time tuh.....
gile speechlessssssssssss aku......hahahah

speechlesss!

urm...tak mau lain dah...hahahaha!!!

cau~

p/s=dapat gelaran romeo malaya....siot ko nad...hahaha!!


Tuesday, December 21, 2010

Giveaway ~KaSiH~aRtiKa

first time gua join give away....hehehe!!

from kak artika


senang saja.....

copy banner nih...n tampal kat blog lu orang.....

hadiah barang kemas wei!!

cepat2 pompuan mata duitan join....ahaks~~!!

no offences!!


Monday, December 20, 2010

peremuan skang memang pandang duit laki2 ek????

ape yang perempuan padang pada laki2??

gua dah buat eksperimen....
4 daripada 5 pompuan yg gua tanye...
setuju ngan gua yg zaman skang nih...
pompuan memang pandang kat duet laki....!!
yang sorang lagi cakap, die pandang badan taff cam gua...eh tak...cam taylor launtner....

serius gilak wei...!! hahahaha!!

duet memang penting wei....
betol gak cakap org...
duit bole beli kebahagiaan...
tapi bahgia ke cek oi....gua tataw...lantak lu orang la...

70% followers blog nih pompuan......
jadi..........
gua nak tnye tol ke korang memang tgok duit dulu baru hati budi???

gua tanak bini gua tgok gua sebab duit.....cehh tu namenye tak ikhlas....!! grrrr

p/s: jangan pandang gua,gua takde duet....ptptn pinjam duet gua...hahahahah!!!


surat untuk bini aku dari tuan haji rasyidHamid

kehadapan bakal bini aku,

surat nih aku tulis untuk bakal bini aku,
aku tahu, nak pinang kau bnyak pakai duet...
kau tak kesah kan kalau duet hantaran dari aku dalam bentuk syiling....moden kan kan kan?? hahahah baru ade elemen sentimental kat situ.....
tak romantik gitu..hahah....


aku tak kesah kalau kau tak reti masak,
aku boleh ajar...tak pon t kau blajar la ngan mak aku....
yang penting kau ade usaha nak blajar masak n pikat hati laki kau nih....
walaupon kau masak tak same ngan mak aku masak,
tapi aku akan hargai usaha kau....


next...kalau time kite kuar makan ke tgok wayang ke....
jangan la segan2 nak berkepit ngan aku....ahaks...
peduli hape...kau bini aku kot....t
api jangan la berkepit sampai ke toilet....
kang camne aku nak berak t...hahahahahah!!


ok next....kalau kat rumah,kalau kau nak kentot,kentotla kuat2.....
sampai meletop rumah pon takpe....
hahaha kite kan laki bini..takyah malu la yer.....
lagi satu, kau tak kesahkan kalau aku korek idong depan kau...hahahaha!! selambe!!


urm....tang anak, kalau ade rezeki ade lah kite,
kalau belom ade kite usaha la yer...
yang penting aku sayang kau walaupon kau tak dapat kasi zuriat tok aku...
wah tipikal gila aku.....ai bini aku sukati la...


last skali kau bini aku,kau kawan rapat aku, kau penyeri aku,aku sayang kau lebihlah!!!...


yang ikhlas...laki kau

p/s=kalau aku nak kawen 2...tolong lempang aku laju2 taw...hahahah

panjang tol surat nih =.=


Sunday, December 19, 2010

laki2...jangan kasi number lu kat pompuan...hahaha..

gua dah buat eksperiment da td.....

hahaha.....

gua saje kasi number kat awek nih...
bukan nak test market....
tapi gua nak tgok reaction die....

secara saikologi....
pompuan akan amek....
tadi awek nih amek die senyum je....
geli lak tengkok gua nih........eeeeee!!

betul!!!
naqib dah try dulu.....bhhahahaa!!

tapi sejauh mane die nak simpan number tuh...haaaa tu yg kite tataw.....hahah!!

gua nak tnye ni.....kalau u oll(pompuan) dapat number dari laki yang kasi secara gentlemen lu nak buat pe ek??


pahal tgok2 hahaha nak ajak makan ka???


kalau pompuan kasi gua number....gua sebat je....hahaha tapi gua tak interested ar kalau niat die nak ngorat gua...ahaks!! bajet ensem.....setakat ajak makan n lepak bole lagi ar...

hahahah!!

p/s=sape nak number gua??


pesanan buat kekasih...ahaks~!!

bile sedih@marah@kecewa@frust....

1.look at the bright side....

2.malapetaka tu adelah ujian Allah taala...

3.forgive other @yourself and MOVE ON..!!

4.pikir yang korang tuh hebat....


jangan hati jd seperti air dalam gelas.....tapi jadikan hati seperti tasik dan lautan....

sebab kalau ko letak garam dalam tasik pon die takkan effect lansung banding ko letak garam kt air dalam gelas....

means kalau hati ko beso tasik....takde hal la kalau de dugaan nih...cool jer....


kalaulah hati gua sebesar tasik...alahai~~


Friday, December 17, 2010

gua suke sweater hijau gua.....

fungsi baju sejuk@sweater@baju bulu2.....

-tok ngelakkan jadi kecot dalam panggong tgv...heee

-mengelakkan pundi kencing aktif....

-ade gaye....siriyes...kwan gua ckp..gua relek jer....

-jadi bahan lawak kalau pakai sweater kat padang pasir...hahaha


gua lupe bawak sweater td....gile sejuk...nak kencing je kejenyer...haha
abes kecot semue...cehh.....

p/s=semenjak due menjak tiga menjak nih...asyik ujan ja kat gombak....gua pon asyik kencing je..budus cite sal kencing...hahah!!


Thursday, December 16, 2010

town planner dan jurutera....2 kerja yang kontra gile....hahaha!!

semalam gua tanye kat cik nad....


bz gile ko nad.....

haih standard la dak KAED.....nak jumpe m***l pon susah.....seb bek sempat sarapan ngan die pg tadi....sian lak kat die sbb aku takleh nak entertain die sgt.....

pergh..! sian gle....terseksa zahir batin die...hahahha

tu la sape soh nak ngan dak perancang bandar...ngeh3

ahaha...dah die nak kat ko...nak wat camne...pe la ko nih.....kompem die tuh penyabarkan....??

penyabar la gak.....tapi die baran sket........ko jgn wat die marah lak

alah kalau ko pandai jage die takde la die nak baran

urm.....betol3

yola2 aku doakan ko kawen ngan die t someday...


asal kawen lak??

aik? tanak kawen ngan die??...tanak takpe.....

nak!!! heheheh....


ahahaha gatal gak ko nih nad.....hahaha gudluck la yer korang...har har har



gua tau 'lu' nak jadi arkitek yg berjaya....hahaha.....gua pon nak tgok 'lu' berjaya gak......tak dapat jadi arkitek beso2 pon takpe...asalkan 'lu' bole lukis pelan rumah gua ngan mak bapak gua...hahahaha!!.......


p/s=good luck untok 'lu'....:)....lu nih bukan untuk nad tau...hahahha



ramai kan org mati time muda skang...

mood=sum41(so long goodbye)

asalnyer gua tanak dgr langsong pon lagu nih......!! langsung!!
tapi ngade2 sgt nak dgr ....hahaha!

padan muke ko cit.....

teringat kat membe gua...die dah arwah da....eksiden moto....
terkejot gak...mude2 dah 'pergi'......dulu dok sebelah gua time skola rendah....geng gua dok kaco fareha n syaza hahaha....skang dah takde.....alfatihah~

sorang lagi pompuan....kawan skola menengah...mude2 dah pergi....die pandai tapi sayang die 'pergi' dulu...saket saraf or tulang blakang..gua tak sure...slalu gak argue ngan die sebab satu rumah sukan....alfatihah....

bnyk skang org mati time usie mude kan?? agak2 kalau gua mati ade orang ingat gua tak....?? hahahah


p/s=shit gua nak nangis dgr lagu tu....!! gile tak macho..hahhaah!!


gua suke jalan malam sampai terkencing hahaha..!!.

gua ngah jalan malam2...sejuk...
gua pakai sweater hijau n denim kaler kelabu....
kool kan...??
mesytilah!!
sebab gua dah sejuk...kecot sume dah...demmit

tibe2........msg masok


jalan malam nampak cik abang oi....

argh demm!! mane ko...

ade tadi......penat aku suwitt ko....

(hahahah patotla ade org suwit gua td)....gile babeng suwit2!! hahahahahah!!

ko kan sweet....

argh chilake kene balik.......hahahah


last2 gua jumpe gak minah nih.....
kutok org no 1....hahahaha!! budus..!!
gua rase gua de hutang die...tapi gua buat2 lupe la t..hahhaha!!

p/s=len kali jgn suwit2!! jerit je name gua kuat2!! hahahah....takde nyer gua nak makan lu...hahah..

-gua suke jalan malam sorang2...by walking la....dunno why...just love it-


gile, aku hilang keyakinan kot...!

haih...tadi gua baring...pandang siling....tgok kipas pusing...laju!!
gua rase gua dah tak kenal sape diri gua yg lame.....
beberapa bulan yg lepas nih....
gua rase gua dah tak kenal sape rasyid hamid.....

aku rase aku jadi maken terok...!
serius aku rase gile babi terok la nih.....!
kalau la aku dapat balik ke 5 n 6 bulan yg lepas....
haih~~ terasa hidop nih seperti losers....! memang pon.zzzz

seriyes separuh keyakinan aku hilang camtuh jer.....gile la wei..!!
memang betol la ckp mak aku.....

"ko jgn percaya sape2 pon cit,ko hanye leh percaye diri ko jer"....


aku benci kalau aku percaye org tuh...tibe2 die tikam belakang aku.....chilake la kau!!
loser sgt ke aku nih sampai ko nak tikam blakang aku...
mentang2 aku baik ngan kau....ko nak tikam blakang aku lak....

sumpah!! aku dah tak percayekan kau....!!
ko janji nak simpan rahsie nih antare aku ngan ko jer....
tapi kau berak balik kat aku.....haih~........pi canang sana sini.....gile babi la wei......

skali aku hilang percaye kat orang...sampai mampos pon aku tak percaye....!!
susah tol nak crik org yg boleh aku percaye else diri aku sendri....


p/s=hidop seorang loser memang camnih ker?? gile, aku hilang keyakinan kot...! hampir 3/4 hilang!....tolong........~~
entri nih takde kaitan ngan 'lu'.......


Wednesday, December 15, 2010

gaye mcm org penting ja....heh!!

sok gua free....
then sabtuh gua kene gi kem kat PD....
sampai ahad...zzzzz
chilake kene pakse...!!

isnin petang free kot.....

sape nak tempah gua inform cepat2.....

hahaha capek senin ok tak??

p/s=training sini gile babi lagi hard dri training kat skola....dem!!


Tuesday, December 14, 2010

wahaha kite start ngan jiwang2 dulu ek...hahahaha!!

"Akan tiba saatnya dimana kamu harus berhenti mencintai seseorang. BUKAN kerana orang itu berhenti mencintai kita MELAINKAN kerana kita menyedari bahwa orang itu akan lebih berbahagia apabila kita melepaskannya."


sumber A.J
cucuk mate sendiri, gua yg saket gak t...
gua tanak jadi kasim selamat..!!!
gua rase gua sesuai jadi cikgu BM la.....like father like son la kot.....zzzz


berok pon terkejot...inikan pula gua manusia biase....ahahah!!

ok gua ngah cultural shock nih....demmit!!

kasi gua kool down lu.....

kang lpas gua da tak shock...

gua rogol blog lu orang sorang2....ok??....

demmit susah sebenarnyer berada di bumi arab nih.....

hahahahahahah!!

p/s=arab la sngat...sungai gombak dekat ja....cepat lemaskan gua...arghh!!


mak gua soh crik org dekat2 ja tok buat bini....harhar..

skrg gua telah selamt sampai ke kaherah mesir....
series cam bukan kat melesie..hahahha!!

pemandangan yg panas!!! arghh...
akhirnya gua dapat on9...hahahahah dem lame siot tak tulis,.....
ini crite time mak ngan abah gua hantor gua gi sini.....


abah:kang ko dah blajo sini t....jgn lak ko crik yg putih2 ngan idong mancung lak....yg muke2 arab...

mak: ish!! jgn la cit....kang jauh mak nak pinangnyer.....

gua: =.=!..errr..hehehe


nampak sgt mak soh crik org dekat ja...hahahah....

p/s:tadi gua nampak hamzah ian..tapi sayang die dah terbang terlampau tinggi...dem...!!


Tuesday, December 7, 2010

name gua rasyid....gua awesome!!

hurm....no update kot dalam mase2 terdekat nih.....
sebab gua kene mendaftar sebagai calon suami mithali...zzzzzz
daftar universiti...kalau sempat gua update.....haha

gua tak reti autopublish.....nad update blog aku..hahaha!!
aku tak percaye kat capek..!! haha


"Just A Dream" by Nelly - Christina Grimmie & Sam Tsui



AWESOME!!


Monday, December 6, 2010

orang gile meh tgok tag aku nih,,,!!

saye ditag oleh sesorang yg gila.....ahahahaha!!

Bismilahirrahmanirrahim..

1. Adakah anda rasa anda HOT ?

tanye la kawan2 saya...hahah....lu rase??

2. Update wallpaper anda guna sekarang .




3. Cerita about this picture .

akhir tahun form 5...play rugby....kredit to deng yg capture gambar nih..


4. Kali terakhir makan pizza .

dalam bilik 216....ngan faheem n naqib....domino yo..kenyang abes ar...!!


5. Lagu terakhir anda dengar ?

just a dream..
sam tsui ft christina grimmie....

6. Apa yang anda buat selain selesaikan tag ini ?

kemas barang nak masok uia balik da yo....



7. Selain nama sendiri , anda di panggil dengan nama apa ?

abang(famili)...rasyid(kawan)....acit(close buddy).....


8. Tag lagi lima orang .

malas nak link2 nih....aku tag je la ye sape2 hahahah

nad
capek si mecky
rogol
JJ(peminat setia jaya jusco, kate die tuh playground die..ahahah)
faheem samad


9. Siapa orang nombor 1 dengan anda ?

skolamate..kelas mate.....iiummate....inmate(banduan) ahahah pe lagi ek aku tahu sal die....
zzzzz
org gilekan gambo....laki die pon minat gambo gak..hahah...
wei aku payung2 nih t kasi diskaun ek for photographer kalau aku nak nikah t...ahaks~~

10. Katakan sesuatu pada orang nombor 5 .

fakhim...t masok kuantan jangan lupe solat subuh...hahahah...selalu aku je kejot ko...jumpe lagi beb....ko ngan naqib rumate terbaik larh...hahaha



11. Nombor 3 ada hubungan dengan siapa ?

cik jihan kito nah...hahah..student uitm...taktau much...zzzzz


12. Bagaimana pula dengan nombor 2 ?

pemilik kilang pornografi....website die meckygearhead.blogspot.com kot........hahah.....
wei kang karok wei...haha


13. Kata-kata cinta kepada orang nombor 4 .

oi penjahat!!! ....aku takkan give up ngan ko tau...!! grrr....(jiwang gile!!) ahahahaha!!

14. Berikan 4 fakta yang anda tahu tentang orang yang anda tag .

skullmate...fakhim je dak sc kota tinggi...
diorang sempoi...
diorang suke blanje aku.....hahaha
aku sayang lah diorang

(demmit cm buat wasiat jer)


p.s-kelam kabut....barang bnyk takde...arghhh..


soklan berani mati

agak lu jawab per kalau soklan nih ditujukan kepade lu orang....

"hai bole berkenalan,macam penah nampak, awak nih cun@hensem lah, single lagi ker?"

watefak....baru kenal nak tanye status....cam chilake....

bapak annoying hahahah

gua jawab camnih

"aku dah kahwin ar.....anak 3...specifically...kahkahkah"

senang takde org nak kaco...hahahh!!

demmit...



lariii!!!



lai2...naikkan kesesakan lalu lintas...hahah

saya suke berblogwalking kerana...ianya....berjuta-juta kali lebih bagus dari tgok video airil peterpon n luna maya....hahahahh!!

sy nak taq....

naqib
nad
inchi


p.s: taaruf oooooo taaruf....demmit...name gua rasyid....!


tips menguruskan badan dr.Rasyid.....ahahaha!!

inginkan tubuh badan yg langsing......
terlalu kecil....terlalu besar....terlalu kendur....
watefak ape nih?!!!.....arghhh..!!

tips nih sesuai untuk gadis2 dan laki2...
tak perlu ubat...hanya perlukan tulang 4 kerat je....

oke tips nih serius jadi kat gua......

gua turun 10 kilo within 1 sem kat universiti...bape bulan ntah.....
dulu berat gua 85kg....dem bapak berat....standard ar...kate player ragbi....zzzzzz
skang da ideal...ahaks....!

1.ade kereta??? (angguk2)

buang...!! gi kerja@kolej jalan kaki.....jimat!! nak advance pakai basikal...
takde ar...nih gua nak sarankan....bnykkan berjalan.....
idopkan kardio kite dgn jalan....naek tangga...
insyaAllah semakin hari kite semakin seksi di mata husben@wife..kahkahkah....

2.minum 30000 gelen air sehari....

itu metafora jer....maksod gua bnyk minum air masak laaaa.....zzzzz

3.gua takde pantang makan....

gua makan je....tapi 3 kali sehari je ar.....tuh pon sebab ade duet...
kalau tak...hareeeeemmmm.....
malam2 menggelejat crik makanan...kebuloq....hahah
makan jgn tahan...kene makan..but in small portion ar....

4.makan makanan yg mempercepatkan proses berak...

betik...mujarab!!.....crik yg mudah lawas ar...

5.takde mase nak bersenam?? jangan takut...jaaangan takut.....

amalkan window shopping....bukan shopping!! window jer.....
dengan care tuh...you all jalan2 jer.....
jalan sampai penat tau...
*note=jgn pakai high heel time window shopping.....crik flat shoes!!
force ke atas shoes akan effect kardio kaki....


itu saje dari gua.....last skali sokong la filem gua....filem katak, makhluk 2alam...



Sunday, December 5, 2010

ape beza pokok betik jantan ngan pokok betok betina...

sile set mind anda supaya tak terpesong....

lu tau tak??
eceli gua tahu td....
bapak gua cakap kat gua time kami balik kg....

beza pokok betik jantan...
pokok betik jantan tak berbuah....die berbunga ja....
bunga dia buat kerabu.......

pokok betik betina...die berbuah....
betina....buah.....buah..........betina......betina.....buah.....
arghh....pe gua pikir nih....



gambar curik mane ntah....
hahahah!!


percaya lah pokok betina berbuah!! hahah pokok jantan tak.....ngeh3

p/s:kene nuntut ilmu kampung ngan abah gua...hahahah!!


Saturday, December 4, 2010

pompuan dan sale memang takleh dipisahkan...kan kan kan

bulan 12....
bagi bapak2 n laki2...
gua assume diorang tgah pikir perancangan ekonomi taun depan....
duit2...zzzzz....

tapi bagi gadis2...sememangnya bulan yg paling di nanti2.....
SALE la...jadah pe agi....!!

pompuan ngan sale memang takleh dipisahkan kan kan kan....
penyakit kot...demmit....

gua pernah buat talk pasal girls memang shopaholics....
betul tak..??

pantang nampak sale....kompem mereka2 nih jadi gile....hahah!!
tarik2 rambut...baling2 kasut....
ok over lak......(-___-")

taktau la kalau de pompuan yg buat donno je kalau nampak 70% off....
hahaha...ade ker??

gua suke pergi mall ujung tahun...tgok akak2,awek2 makcik2...rebut2 barang...hahah..
tapi gua kurang gemar teman org shopping....zzzzzz....
pilih baju macam pilih laki...!!

hahaha....
pompuan gila sale bukan...??
hahahah....


p/s:agak2 kalau orlando bloom lalu time sale 90% off pon awek2 tak heran...hahahah!!


haih sabo je la cik acit oi...

bila hari belajar....
sukar untuk tnye perkhabaran kau....
kau slalu sibuk dan aku hormatinya....
maaf.....

bile kau cuti....
aku rase mase yg sesuai tuk tnye perkhabaran...
tapi takda khabar pon dari kau....
sekali lagi maaf dari aku sebab ganggu cuti kau....

aku bukan busybody.....
taktau la kalau kau fikir aku busy body....

haih...sabar je la selagi aku mampu...................

................

lagu sungai lui by aizat kedengaran.......
gua suggest 'lu' dgr lagu nih


sape nak tumpang gua.......???

minyak naik.....
kereta plak masing2 keluar produk baru la....
tuah, lekir, kasturi, jebat,lekiu.....ntah pe name nye lagi tah....

gua baru beringat nak pakai kete taun depan....
kete sendiri k...

dalam perancangan kumpul duet....demmit...

kalau minyak naik sokmo...mampuih ar gua nak pakai kete.....arghh
mak gua yg soh gua beli kete sendiri....
katenye senang....

takyah nek tenggiling yg dah nak nazak tuh....



gua memang minat kete lame...nih volvo lame....nak crik satu ar...


p/s:tapi kalau de kete tp naik sorang pon boring gak kan...haih...nasib badan lah labu...hahah!!



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

ENTRI POPULAR LA SANGAT~